- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От колко време чатите
Някъде от 2 години и половина и майка ми по цял ден ми крещи че ще продъня клавиатурата от толкова бързо натискане.Ще кандидатсвам за машинописка![]()
ot 4-5 godini nqkade.pisha barzo , bez da gledam.
Знай,най,най от понеделнишки
обичам да стартирам безделнишки знай,най.
Ot 4 godini
От около 3-4 години и пиша бая бързичко без да гледам![]()
mii 6 godini nqkudemoje i poveche. nicka mi e na poeche ot 4 godini puk predi kato beshe godina i polovina go dropiha... i taka
![]()
от края на лятото, но влизам много рядко
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
ot kak se pomna ot 10 godishen farfalak
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
zapo4nah da vlizam v IRC prez 1998 togava bqh na 13.poslednata godina minah izcqlo na icq 6toto pove4eto hora s koito poddurjah kontakti v irc napraviha su6toto.predpolagam 4e 6ibaniqt mi nik produljava da si subira prah 6toto mnogo otdavna e s NoExpire...
otnosno burzoto pisane...hahah..ot kakto se pomnq moga da ti narisuvam klaviaturata sus zatvoreni o4i
от 17.04.2003 -от тогава имам нет в нас, а иначе преди по клубове от време навреме но от 2003 може да се нарече по-сериозноа за писането - на мен ми стига като бързина, мога и без да гледам, но не съм се усъвършенствала достатъчно още
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
za parvi pat vkraq na 5 ili na4aloto na 6 klas,ama mnooogo rqdko se slu4va6e da vlqza v 4ata,6toto o6te nqmah net.Ve4e ot okolo edna godina si imam i u doma ta zna4i seriozno vlizam ot 1 godina po4ti i moga da kaja 4e si pi6a barzi4ko
Също чатя от три години, а бързината на писането си идва с времето и мерака![]()
........ mislq 5 godini
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ot minalata godina ... haha
otkakto se regnah v msn
Am 4atq ot okolo 2 meseza i ne6to,6toto naskoro mi prekaraha neta u nas.Ina4e ne mi e kef da hodq v net zalite,de da znam-vku6ti mi e po gotino.A otnosno burzinata na pisane-ne pitaiO6te ne sum sviknala,no kato za na4alo se spravqm ok
![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Чатя от три години пиша доста бързо ноо...все пак всеки чатещ от повече от година пише бързо![]()
Freedom will only be available through death!
mi ot edna godina i ve4e moga da si pi6a burzi4ko![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ami blizo 5 godini ne che se fukam ami pisha byrzichko samo deto nqkoi pyt ot byrzina byrkam bukvichkite no se sluchva dosta rqdko![]()
0sem g0dini uchiH 0sem BukvI nauchIh eI t`v@ s@ tE 0bicHam tE! {}
mmm az 4atq ot okolo 3 godini i ne se falq no pisha dosta burzo) i nai vajnuto bez da gledam ...
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
От 6-ти клас чатя..сега съм 8-ми![]()
~ * ~ LovE 0nLy ToShi ~ * ~
а колко имаше в предвид когато каза "мръсник"?
това го пиша за 10 секунди. Когато някой ме ядоса пиша много бързо. Ако те интересува колко точно ме намери в чата или "скайп" - bulgarche-to
Ot 2 godini v na4aloto ne vlizah mnogo mnogo v mIRC no sega qkyyyy 4aT vseki den i si pi6a dosta burzo ne 4e se hvalq![]()