- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От колко време чатите
ot 2 godini pi6a urzo ako mi se pi6e burzo ako me murzi ne pi6a tolkoz burzo![]()
6 godini i 2 meseca![]()
чата от една годинка а пиша бързо от половин годинка![]()
Не помня вечеЕдно 7 години
Ама последната година вече не чатя омръзна ми, влизам само да се уговарям с познати. Мога да пиша и със затворени очи
![]()
Чатя от 2години и от половин година пиша бързо
От около две години...А пък за темпото на писане..наскоро имаше някаква тема с игра : за колко секунди ще напишеш англ. азбука...резултатът беше... 14 секунди и нещо...т.е. не пиша мноого бавно![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
mii 4atkam ot .... 15.08.04 :P ottogava serioznozna4i sa gore dolu 2 godini...
ми 2 год. но има още на кво да се уча
и непиша мн бързо
чатя от както имам нет,т.е от вече година и 1 месец..![]()
Пиша много бързо даже се учудвам от себе си![]()
f@nt@zi@
vlizam ot pove4e ot 2 godinii pisha sravnitelno barzo
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
./msg ns info DarknessVisible / atY / GamezeaLot :P
Love Yaaa Borianka !!!
ot 3-4 godini i da mislq che pisha dosta byrzo pone dostatychno![]()
Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!
az 4atq ot 4 godini.. moga da pi6a barzo o66te predi da sam vlqzal v irCПървоначално написано от ResTarT
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
emi 4atq otkakto imam net!nqkude ot 3 godini i ne6to!a da pi6a burzo ,moga!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
От две три години-първо в мирка но беше за кратко и от година и няколко месеца не влизам.От тази годниа всеки път когато мога в скайпа
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
От 4 години...Да мога да пиша бързо![]()
«»13:01:52«» -NS- Nickname: `_CraZy{}BaBy_` << ONLINE >>
«»13:01:52«» -NS- Registered: 1 year 12 weeks 3 days (13h 9m 39s)
....бе от мн повече време чатя...ама преди нали се беше прецакал нещо сървара ли..кфо стана и аз нз..и ми се прецака др ник...иначе пиша бързо и без да гледам ..![]()
![]()
някъде от 3 години съм редовна във mirc а за бързото писане..ми да пиша бързо..дори със затворени очи мога...(не че се хваля де)![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ами аз имам интерет от половин година и от тогава чата доста , а за бързината не мога да се хваля, гледам да пиша без правописни грешки а не бързо, но има какво още да се желае![]()
okola 1 godina ve4e v na4aloto mn 4atih imah svoi kanal i se opitvah da go palnq ama sled tva razbrah 4e e gubene na vreme
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Ot nqade edna godina-mi da moje da se kaje 4e pisha burzo![]()
3 години.. лол..
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!