- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От колко време чатите
близо 4 години вече![]()
4atq ot predo4ili6tna vazrast..kolkoto i stranno da zvu4i taka e..!Poznavam tolkova dobre klaviaturata 4e moje da pi6a s zatvoreni o4i adski barzo...!
От година и половина.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ами от 6 години и нещо![]()
Mi az 4atq ot 2 godini i pi6a MalkO byrzi4ko
Чатя от 5 години,но напоследък нямам време и се вясвам само от време на време.
Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.
az 2 meseca ama pak si pi6a b1rzo
От около 5 години.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
от 4-5 години
ника ми в IRC сега е на около 2 години, шото предишния го гепа форбида..
постоянно съм в IRC и нета ми е главно заради IRC-то..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
emi za 1 pat 4atih kogato bqh na 9 god![]()
sega pi6a sas skorosta na samolet![]()
![]()
emi ot gore dolu 3-4 godini nqkade... pak kolkoto do barzoto ne vinagi pisha barzo shtoto kato barzam i dopuskam greshki.. no ina4e moga barzo daje dosta barzo no.. zavisi :P
близо вече 7годразвалих се от тоз' чат... но вече е значително по-малко
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
pff ot mn super mn
аз си чатя от близо година и половина и благодарение че съм пловдивски опер се научих да пиша още по бързо и да реагирам супер бързо![]()
развалихме се опрдерелено от чата.. ама е и късно да спремПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
)
^_ jUsT DUdE aLwAYs DiFFeReNt _^
Аз чатя от 6-ти клас, а сега съм втори курс студенткаОще не съм се отказала от чата.
I KnOw yOuR HeArT WiLL FLy AwAy SoMeDaY So FaR FrOm Me... tHeN I WiLL DiE... BuT AnYwAy. tHe iMpOrTaNt`s yOu`LL Be FrEe!
moje bi nqkude ot kum 4-5 godini ..ama mai e 4 godini xaxa
az puk 4atq blizo 2 godini moje bi no ne sqdam mnogo 4esto na kompiutara taka 4e e ot po malko vreme no se spravqm dobre![]()
![]()
![]()
ot 13,14 i polovina,tam tqkude...![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
някаде от преди око 7 г се научих да бачкам на компи на вторият месец почнах да пиша бързо
![]()
![]()
![]()
близо 2 години...
DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me
15 16
=D>Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Модераторке, и аз така мога
![]()
p.s. Иначе по темата : Ползвам интернет от когато знам, че го има, т.е. близо 7 години, чатя от близо 5 ... постоянно, т.е. от вкъщи - 4 години ... имам ник на близо 4 години и половина, ама при последните дропове се изтри![]()
... k33p w@lkinG ...
Ми чатя откакто си пуснах нета...и пиша...Да доста бързо![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
ами от 4 години някаде и си пиша бързо..