- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От колко време чатите
Ами помня че за първи път влезнах в чата на 11 ...и тогава още бях малка и ми беше много интересно...и доста редовна бях ахахаха ..иначе там не съм влизала от цифра време...предпочитам да си пиша с френдс по скайп ..то оттам и придобих скорост ...от писане с 10човека наведнъж....![]()
Аз не мога да кажа , че пиша мн бързо , защото без да гледам бъркам буквитеНо иначе съм online от близо 2-3 години .
От година.Мхм,бързо пиша =)
Преди 2-3 годни започнах бая да ходя по клубове, то беше мода при нас това. Още нямах Интернет и си пишех с батковци по кефчетоДетска му работа
ако става дума за IRC там не влизам вече от година... сега в момента си ползвам само скайпа за чат..
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
ами аз чатя от 1 клас а сега ще бъда 7 ;] NideiTi Sa FalI mNoGyи аз мога да чаткам със затворени очи и пиша бързичко
![]()
•••IsKaM Te...ZaViNaGi V SurCeTo Mi. IsKaM Te...SuLzi Po LiCeTo Mi.IsKaM Te...Ela Pri MeN i OstaNi.IskaM Te...za VsiChKi GResHkI ZaBraVi.•••
CaSh&GaDnia-ZaViNaGi V SuRceTo Mi {}
Здравейте,искам да ви попитам как мога да си сложа снимка под името аз се пробвах но нищо не стана.Моля кажете ми как![]()
от около 2 години и нещо, тоест откакто имам нет, щото в началото карах без![]()
а писането... незнам, който чати с мен той си знае![]()
"Да си човек, значи да живееш с хората... Да си свързан с тях, да им дадеш най-хубавото от себе си... Най-хубавото от мене това са спомените ми..."
От 4ти клас,демек от почти 6 години.![]()
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
ника ми е на... NS- [Fatalno^sladka] Username registered for 1 year, 24 days, 4:50:15 хах... значи някаде от преди две години,защото преди това бях с друг.. които се дропнаа за писането... достатъчно бързо
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
толкова съм бърза, 4е с4упих клавиатурата (буквално)
а ина4е по-сериозно 4атя от 1 минута....![]()
АЗ чатя от около 3 години и половинадоста време ...
![]()
От около 2 години.Пиша си бързо,понякога и без да гледам^^
ot 2 godini vseki den, pi6a dosta burzo ve4e
'99 малко след като започна всичкопиша... мисля, че се сещате...
![]()
чатя от някаде 3 досини и мога да пиша без да гледам в клавиатурата. не се хваля![]()
Първоначално написано от comics
Ами сериозно чатя от година и половина( от тогава имам интернет ) , иначе и преди чатех ама ходех по клубове и зали и тайй :P а за писането - мм да бързичко пиша, ама ако можех по-бързо щеше да е по-добре![]()
Аз чатя от 3 години някъде...ника ми е от 2 и половина години
Пиша без да гледам в клавиатурата(е,чат-пат поглеждам,де)
Година и половина. И, да пиша доста бързо, но попринцип с много грешки. Само като се ядосам на някой и започвам да пиша два пъти по-бързо и без нито една грешка, хаха![]()
Memento moriendum esse!
mii ot 2 godini nqkude 4atq .... ina4e za pisaneto ... az si pi6a burzo otdavna ama nesum se osuvur6enstval i ne moga bash nai burzo
не съм излизала от скайп и мирка близо година... и аз май като повечето тука цъкам като некой полудел чатър уникално бързо и без да гледам![]()
чатя от почти 10 години![]()
от 2 години и пиша бързо.