- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- нерви - как да се преборя с тях?
непрекъснато съм в адски нервно състояние и всчико даже и хубавите неща не могат да променят настроението ми и от доста време се очертавам като адски голям нервак, който не може и 1 нещо да свърши, което ме кара да се чувствам адски зле и нямам никакво желание за живот! чета за антидепресанти, но не мисля на 17 години да започвам да се натъпквам с хапчета та моята молба е да ми предложите някакви начини за всекидневно разпускане или пък начин по който да се разтоварвам от нервите може би някакви "природни антидепресанти" или пък нещо, което е универсално...
и ако почна да пия някакви хапчета колко време ще продължи това? има ли хапчета които да кажем да се пият 2-3 седмици и след това да се спрат а не изцяло да се потъпква нервната система и да трябва дет се вика цял живот да пиеш хапчета!
Благодаря ви много!
Добре е малко по-подробно да опишеш състоянието си за дамо га да ти помогна! Ако искаш пиши ми на мейла.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ако искаш да се оправиш - спри да влизаш тука !
I`m Yuri ! Obey me !
William Orbit-Barbers adagio for strings
Валериана му е цаката!
ТОЧНО ТАКА!!! Спри да висиш пред компютъра по цял ден е първото нещо, което ще те посъветвам да направиш! Щом състоянието ти е толкова НЕРВАШКО стани малко егоист и работи над въпроса да се пооправиш... значи, виж какво обичаш да правиш и ГО ПРАВИ!! Занимавай се с тва което ти доставя удоволствие! Прави си планове за бъдещето (на мен тва доста ми помагаПървоначално написано от Yuri
) Смени си имиджа или направи някаква промяна! Излизай, разговаряй с приятели - СМЕЙ СЕ!! Ще видиш, че ще се оправиш! Всичко става с желание, трябва да имаш СТИМУЛ!! Ако станеш оптимист, ще привличаш само хубави неща, ако мрънкаш постоянно НИЩО няма да се оправи от само себе си
И никви хапчета не са ти нужни!! Те само ще влошат нещата!!! Достатъчно голям си, за да се оправиш сам с положението! В КРАЕН случай отиди на психолог да поговорите за проблемите ти... И НИКАКВИ ХАПЧЕТА да не съм чула
Айде и МАРШ навън да живееш!!
Где твоя лень?
В НОКАУТЕ!
Ей ей ей не ми изопачавай думите ! Аз имах предвид да не влиза във форума !Първоначално написано от takesport_addmuzic
От твоите приказки излиза, че се опитвам да помагам, А ТОВА НЕ Е ТАКА !
I`m Yuri ! Obey me !
William Orbit-Barbers adagio for strings
През укендите ходи на планина край природата - действа успокояващо! Излизай повече, разсейвай се и не се претоварвай.Надявам се да помогне.
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()