Здравейте!Много съм уплашена,тази сутрин забелязах,че са ми се появили три малки ранички,не точно пъпки,ами зачервявание на половия орган.Много ме е страх,какво може да е това.Не са отвътре,ами отвън,отпред.Помогнете ми плс,кажете си мнението.![]()
ПП: момиче съм![]()
Хайде дай малко повече информация или ми пиши на мейла!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ами това е всичко.Досега не съм правила секс,девствена съм.![]()
Ами не е това. Не си обяснила как изглеждат?, къде се намират?, На колко години си ? Къпеш ли се редовно ? Сменяш ли си гащичките редовно ? Сърбят ли те? Щипе ли те нещо?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Не ме сърбят,нито щипят.Всъщност изобщо не ги усещам.Къпя се всеки ден,хигиената ми е добра.![]()
ako se brusne6 e savsem normalno.
НЕ е от бръсненето.
Опитай се да опишеш за какъв тип зачервяване или ранички става въпрос. Пиши ми на МЕЙЛА!
абе ако се бръсне 100% е от това , няма какво друго ! Щом е и девствена , няма опасност за болест по полов път..няма какво другода е![]()
може просто да са протрити от дрехите. Нови дънки или панталон. Но може и да е някакво възпаление, посъветвай се с лекар ако не изчезнат.
Don't hate me, I'm just blind.