.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Ранички

Guest

Ранички

Здравейте!Много съм уплашена,тази сутрин забелязах,че са ми се появили три малки ранички,не точно пъпки,ами зачервявание на половия орган.Много ме е страх,какво може да е това.Не са отвътре,ами отвън,отпред.Помогнете ми плс,кажете си мнението.

ПП: момиче съм

Супер фен
    Град
    Sofia
    Хайде дай малко повече информация или ми пиши на мейла!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    Ами това е всичко.Досега не съм правила секс,девствена съм.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Ами не е това. Не си обяснила как изглеждат?, къде се намират?, На колко години си ? Къпеш ли се редовно ? Сменяш ли си гащичките редовно ? Сърбят ли те? Щипе ли те нещо?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    Не ме сърбят,нито щипят.Всъщност изобщо не ги усещам.Къпя се всеки ден,хигиената ми е добра.

Guest
    ako se brusne6 e savsem normalno.

Супер фен
    Град
    Sofia
    НЕ е от бръсненето.
    Опитай се да опишеш за какъв тип зачервяване или ранички става въпрос. Пиши ми на МЕЙЛА!

д-р-чо
    Guest

..

абе ако се бръсне 100% е от това , няма какво друго ! Щом е и девствена , няма опасност за болест по полов път..няма какво другода е

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    може просто да са протрити от дрехите. Нови дънки или панталон. Но може и да е някакво възпаление, посъветвай се с лекар ако не изчезнат.
    Don't hate me, I'm just blind.

Цитирай Първоначално написано от Tyler D.
    може просто да са протрити от дрехите. Нови дънки или панталон. Но може и да е някакво възпаление, посъветвай се с лекар ако не изчезнат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си