- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Mrazya amerikancite!
Ми и аз не съм им огромна фенка!
Наистина,повечето от тях са доста зле, но не всички са еднакви. В по-малките класове имахме един американец,който беше готин човек и разбран. Колкото до това,че са надувки-това е вярно в 90% от случаите.
А във филмите,които правят-повече от половината персонал,работещ над филма е чужд,така че да не ми се правят...
Освен че са адски работливи... Друго положително не виждам... Говоря от това което са ми казвали роднини които живеят от 10-12 години там. От съвсем малки американците са амбицирани да направят нещо- и си съдират гъза цял живот, като роботи- от работа вкъщи, ядене, сън, и пак на работа...И за какво? КАкво като имат пари? Какво ги топли че са номер едно като не могат да се радват на живота?
Адски съм съгласна... За какво живеят?? Парите не са всичко, нито работата е целта на живота на човек. Аз не бих могла да живея така.prosto izkarvat pari, ama za kakvo sa im sled kato ne jiveqt..
Другото дразнещо е, че си мислят, че са център на вселената... НЯМА по- шовинистична нация. Американците страдат от адска липса на обща култура. Те могат да ти кажат наизуст всеки щат и столицата му, и колко хора живеят там... Но много от тях въобще не са наясно с нищо извън тяхната "велика" страна. Парадират със своето величие, с това, че видиш ли ТЕ спечелили всички войни, ако не били те... И т.н.
И освен това са леко консервативни. Недопустимо е например да се ходи на плабж без горнище на бански... Дори БЕБЕТАТА с ПАМПЕРСИ носят цели бански... Нормално ли е? Просто са параноични хората![]()
Не казвам, че мразя америка или нещо... Държавата е развита и богата, но не бих живяла там по никакъв повод...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Виж, за това съм съгласна. Но не смятам, че е редно да съдим другите, като ние имаме толкова много кусури. Вместо да се поучим от чуждия опит, вместо да си вземем поука от чуждите грешки, ние копираме като папагали чуждото, взимаме само лошото. Много хубаво посочваме чуждите грешки, защо не видим своите?Първоначално написано от rosskata
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Abe nervat me s tva 4e natqkvat na zeliq svqt tehnite tupi razbirani za ne6tata i ograni4eniqt im mozuk!!
Грешиш, аз нямам наблюдения върху американците, но виждам резултата: владеят света.Първоначално написано от exploitedteen
И не по хитлеристки - с война, а с агресивна икономика.
Американците са обединени, като гражданско общество, не като етнос и това е техният голям плюс.
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
Тук никой не е казал, че ние сме безгрешни и че нямаме кусури... Това е отделна тема- всеки е наясно, че безгрешни хора няма. Но колкото е грешно да се плюе по дадена нация, толкова е грешно и да се възхвалява. Това, което дразни хората у американците (не само българите, много други също) е, че се опитват да се изкарат перфектни- а това не е възможно.Първоначално написано от покахонтас
КОлкото до своите грешки- мисля, че няма човек в България който да не ги осъзнава...Но това са някакси по-мили за нас кусури...
Нали са си наши
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Абе американцте са супер зле бе!
Цялата им нация е изградена върху робство и тирания. Икономиката им е развита добре, защото са *ЕЙ ТАКА* с Израел. Да не говорим, че всичките важни решения се взимат от тайните общества - Масонското братство, Илюминатите, Обществата Skull And Bones и много други.
Интриги, конспирации, манипулации - всичко това е тяхна работа. Хората там определено не са по-работливи и по-умни от нас. 100% съм сигурен, че българинът ще работи не 12 ами 20 часа за тия американски пари. Лошото, е че тук никой не ги дава и никой не ти дава работа! Виновни за това са ония 250 говеда дето си чешат мъдете в парламента, а защо правят така? Защото батковците от Америка им пълнят джобовете и на наш'те народни представители им е през кура за нас. Вместо да седите и да ми разправяте колко са умни и колко пари изкарват американците, по-добре се разровете и прочетете някои неща за тях, които не са измислица, а факти.
Някой спомена, че Америка търпи всички етноси...Пич,
това което го гледаш по БТВ и по CNN е едно, съвсем друго е това, което се случва в действителност. Я ти ако си негър, да видим дали ще имаш смелоста да идеш в южните части на Америка, там където живеят т.нар Rednecks. Не ми се вярва да изкараш много дълго. Плюс това Америка в момента е страната с най-много нео-нацистки и расистки групировки. Една от малкото страни, която има функционираща Американска Нацистка Партия. Не ми говорете за толерантност и по-добър живот в Америка, това са утопични понятия и илюзии.
Seeno i pri bulgarite ne e taka!Az pak mrazia bulgarite...![]()
![]()
Uvajavam amerikancite,vietnamcite,...
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
мразиш себе си?Първоначално написано от Eleonora
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Аз познавам няколко американци и си ме кефят...явно защото идват по работа и не са някви льольовци
Никой не го грее дали ще бомбардира някаква си Сърбия. Американците просто се интересуват да работят добре, да получават добри пари, катосе приберат след работа да видят семейството си и да заспят пред телевизора. А ние сме дървени философи и се интересуваме само от това кой кого е бомбардирал. Вярно е, че янките (наблягам на термина ЯНКИ, защото новопристигналите също са дървени философи, друго е вече второто поколение американци) са ограничени, но те са доволни от живота си. Какво са ми направили, че да ги мразя. Ех, българска завистПървоначално написано от exploitedteen
Ама виж само каква е темата и кажи, че не сме надуваеми философи![]()
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
Ami te sa tolkova licemeri kolkoto i nie!