.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: pls kajete

pls kajete

mnogo sorry,nqkoi moje da smetnat temata za tapa,no iskam tezi koito mi otgovorqt da sa 100%sigurni v tova koeto kazvat!
    v sredata na minaliq mesec go pravih za posledno(s kondom estestveno).po princip mi e neredoven,no v posledno vreme se be6e normaliziral,ta ve4e trqbva6e da mi e do6lo.no........o6te ne me e ''o6tastlivilo''!
    pls kajete do koi mesec se pravi abort!razbrah ot minal post 4e struva m/u 200 i 300lv.
    a test za bremenost 6te ustanovi polojenieto na tozi etap nali?

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    purvo, ne si bremenna.
    i ftoro abort se prai do tretiq mesec mislq
    i e okolo 200 leva zavisi kude otidesh, no
    navsqkude trqq da e s rezre6enieto na vashte
    ako nqmash 18.osfen ako ne e na 4erno i ne ti
    go napraqt tfa na ebahti polqnnite usloviq
    ama povqrvai mi ne iskash da ti se slu4iTOVA
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

sany
    Guest
    Do 3-iq mesec se pravi abort.Ako nqma6 18 i ako ne iska6 va6ite da razberat trqbva da go napravi6 nelegalno i e po-malko ot 200lv.Struva nqkade kam 50lv.pone tuk v Stara Zagora.Pojelavam ti uspeh.

Град
    Там където няма болка и тъга!
    Vsy6tnost abort se pravi do 10 sedmica i go pi6e v uchebnicite po biologiq.A vmesto da se 4udi6 dali si bremenna i kolko struva edin abort po-dobre si kupi edin test za bremennost i 6te razbere6 vednaga....
    skype-> the_dark_rain

mon4o23
    Guest
    aborta se pravi do vtoriq mesec ili nai kasno do desetata sedmica sled neq e mnogo opasno.vsmisal 4e moje posle da nqmash deca.prosto si kupi edin test koito struva 3 lv ili idi na ginekolog/moje i bes roditel/da si napravish pregleda ako nqmash 18.ina4e aborta v 4asna klinika e 100lv.i ne ti trqbva roditelsko razreshenie.znam go sas sigyrnost.uspex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си