.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: помощ

жена
    Guest

помощ

Здравейте.След като прочетох статията реших да задам един въпрос.....С какво лекарство се лекуват гъбичките?Имам гъбички,използвах Клотримазол,но не ми помогна,все оште ги имам....а не ми се ходи сега отново на лекар.Какво би ми помогнало?

Супер фен
    Град
    Sofia
    За съжаление е малко вероятно да се оправиш със самолечение. Гъбичките са упорито заболяване и изискват последователно лечение. За да се предпише такова е необходимо да се направи изследване и да се определи вида им. Според него се предписва и съответното лечение.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Голям фен
    Град
    София
    Чувала съм че Канестен е най-доброто
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен
    Град
    Sofia
    ПАК КАЗВАМ, ЧЕ САМОЛЕЧЕНИЕТО В ТОЗИ И МНОГО ДРУГИ СЛУЧАИ ВОДИ ДО ХРОНИФИЦИРАНЕ НА ИНФЕКЦИИТЕ И ТРУДНОСТИ ПРИ ПОСЛЕДСТВАЩОТО ИМ ЛЕЧЕНИЕ!

КАНЕСТЕНА Е МАЛКО ПООСТАРЯЛ ПРЕПАРАТ ОСВЕН ТОВА АКТИВНАТА МУ СЪСТАВКА ОТНОВО Е КЛОТРИМАЗОЛ.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Сесана
    Guest
    Гъбичките са много упорити и е много важно посещението при специалист. Може да е само кандина, но може и да е хламидия. Важно е да се определи вида им, чрез изследване и след това да се назначи подходящо антибиотично лечение.

Голям фен
    Град
    големото село софия
    я ходи на лекар, че да не вземе да стане хронично!
    на мен малко абсурдно ми се вижда гъбичките да се лекуват с клотримазол, чела съм листовката, и това май е за премахване на сърбежа нали?
    обаче трябва да се лекува, не симптома, а причинителя.
    най-качествено ми звучи да се сложи глобул с лекарство във влагалището.
    а това отвънка само да мажеш... измислено ми се вижда
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Ima mnogo saitove za gubichkite potarsi naprimer v google ili v nqkoi drug sait rastursi se

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си