.

Виж резултатите на анкетата: trevata li e purvata stupka kum ostanalite narkotici?

Гласували
87. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da,absolutno!

35 40,23%
  • ne, ne mislq taka

52 59,77%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    хм ... не тревата а тревоманията .. да ти харса до толко че да почнеш да прекаляваш и после е нормално да поискаш по-силно .... иначе знам хора само на трева от много време (5,6г) ... просто те си пушат за релакс уш и по една на седмица, две....
    Иначе са с амфетите е мноо лесно
    почват ви с тревица, две, три и после на купонче "аре витамини" и айде нарко ...

Цитирай Първоначално написано от moreLi
    mi...az sam za otgovora.. "zavisi" smisal. ako ima6 malko um v glavicata 6e znae6 4e ne trqbva da prodyljava6.. ama te pove4eto nz za6to pu6at i treva..tai 4e.. moje bi e stypkata kym gyzarstvoto..

Фен
    Град
    anywhere but here
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    хм ... не тревата а тревоманията .. да ти харса до толко че да почнеш да прекаляваш и после е нормално да поискаш по-силно .... иначе знам хора само на трева от много време (5,6г) ... просто те си пушат за релакс уш и по една на седмица, две....
    Иначе са с амфетите е мноо лесно
    почват ви с тревица, две, три и после на купонче "аре витамини" и айде нарко ...
    a ako vzima mfeti ot vreme na vreme,dali shte stane narkoman??
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Повече от фен
    стъпка към твърди наркотици е самосъзнанието и средата в която пафкаш макина.ако всички са наркомани и ти ше станеш.ако нямаш акъл да осъзнаеш че почнеш ли с нещо сериозно няма спиране и да не ти пука за последиците също почваш да се боцкаш примерно.макината трябва да се приема в много умерени количества.мраза джанките

Цитирай Първоначално написано от Black_Orchid
    мисля че не. зависи.

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Мисля че не,защото имам познати,които пушат трева от 3-4 години и не са пипфали нищо друго ... Е,все пак зависи от човек
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Ne-ako iska6 produljava6 s po-silno ako ne iska6-ne

No trevata ne e pri4inata za da mine6 na feti ili extazi

Guest
    НЕ
    първата стъпка към наркотиците най- 4есто е в първата открадната от хладилника бира
    или в първата среща с тютюна..
    тревата е една относително безобидна дрога, която за съжаление за пове4ето потребители не е достатъ4на сама по себе си.
    затова някои я смесват с тютюн, други с бира, а трети с кафе.

от злоупотреба с алкохол също се появявали абстиненции
    ако 4овек пробва да спре.. от алкохолни абстиненции можело да ти спре сърцето, гадно, нали??
    тютюна не създава физи4еско пристрастяване. Тютюна оба4е създава психи4еско пристрастяване, по- силно от това, дето го създава кокаина..ТОВА не го пишат по кутиите с цигари, нали??

От незапомнени времена хората са употребявали разли4ни дроги.
    Алкохола и тютюна са просто анй-масовите от тях, но това не зна4и, 4е са най-безвредни.

ne e az pu6a treva ot 5 godini niakade i ne sam minala na ne6to drugo
    Ne zabraviai minaloto, to suzdade bude6teto!
    Black Metal rules!

Наистина зависи. И да и не. От една страна някой си остават само на трева,щот не искат друо да пробват,ама пък от друта страна кат пушиш мноо и то вече не те хваща и почваш да искаш нещо,че да те фаща... Ам по-сколо не. ЗАвиси си от човек,компания, разбирания...
    подкрепям мнениетообаче не е задължително да се друсаш с хероин кат си пушил трева.самите дилърски връзки които се създават като се тарси нещо такоа са опасни...тряа се внимава с тия неща...
    Истинската любов е като вярата в призраците:всеки говори за тях,но малцина са ги виждали!Има един единствен вид любов,но с хиляди различни копия!Човек всякога се учи от онзи,когото обича!

d3n0R
    Guest
    Оля. Лъхането на лепило е най яко. Хем си наркоман, хем си и цигънин. 2 в 1 !

Да ви имам дебилските теми.

Град
    Under the bridge
    Цитирай Първоначално написано от d3n0R
    My thoughts exactly
    Аз, като едно зряло и отговорно човешко същество, никога няма да призная правото на някой друг да управлява моя избор, какво да вкарвам в тялото си или накъде да отправя своя разум. От кожата навътре всичко е под моя юрисдикция, или не е така?

Зависи...не е задължително...
    Немам Подпис...

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Цитирай Първоначално написано от d3n0R
    Оля. Лъхането на лепило е най яко. Хем си наркоман, хем си и цигънин. 2 в 1 !

тва ме накефи на max
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

не съм чел другите отговори но моята теза е че ако един човек има достатъчно добра психика няма да се пристрасти дори към кокаин(примерно го казвам това,всеки знае че при повече дози е неизбежно)
    ако имаш акъл в главата можеш да си пушиш марихуана и като започнеш сериозна работа,станеш на 25..и нагоре да си я спреш и да заживееш сериозно...но ако си някой супер смотан лицемер или бързо се връзваш на приказките на другите много бързо от марихуана ще отидеш на амфетамин...след тва пико,гъби,кокаин..и т.н. до самия си край...аз лично съм още на марихуана само...и нямам нужда от друго...но мога да кажа че съм си пристрастен към това растение...за добро или лошо...все ми е едно..
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Фен
    Град
    nowhere
    Цитирай Първоначално написано от JoInTcHe
    Мисля че не,защото имам познати,които пушат трева от 3-4 години и не са пипфали нищо друго ... Е,все пак зависи от човек
    i az sam na tova mnenie

Не.Всички започват с трева щото е евтиничка и до време им доставя удоволствие после се преминава нататака докат се стигне до хероин.А има случаи напрао на хероин

Цитирай Първоначално написано от [C
    [S][K][A]]Не.Всички започват с трева щото е евтиничка и до време им доставя удоволствие после се преминава нататака докат се стигне до хероин.А има случаи напрао на хероин
    трябва да си малоумен в тези случай дето ти ги споменаваш...имало случай...мога да ти кажа само че много малко от хората почнали на трева стигат до хероин...обикновенно последната им спирка е коката...защото херото вече е всеизвестно отвращаващо дори наркоманите на други синтетики...
    според мен..в тези времена...само депресия може да те докара да се набодеш...е и ако си супер тъп ама това е всеизвестно
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

za6to puk trevata da e purvata stupka "vratata"kum narkoticite?za6toto taka e nai udobno na babylonskata ni durjava...,statistikata pokazva 4e v sledstvie upotrebata na alkohol i cigari umirat dale4 pove4e hora i vupreki tova tezi dve stoki sa legalni i pla6tat visoki akcii.za tqh si ima specialni magazini i vseki kupova4 e zapoznat s opasnostite svurzani s tqhnata upotreba...da fakt e 4e okolo 50% ot zloupotrebqva6tite s heroin predi sa pu6eli ganja...i vruskata e nalice-"upotrebata na marihuana vodi do narkomaniq..."-nepotvurdeno,naivno i MANIPOLATIVNO stanovi6te!!!Po koq metodika za statisti4eskite isledvaniq se e stignalo do tazi poziciq?...Tezi 50% upotrebili marihoana sa upotrebqvali nqkakuv vid alkohol predi da minat na heroin-cifrata e maksimalno blizka do stoinostta 50%...Togava za6to alkoholat da ne se razglejda kato vazmojna vhodna vrata?!
    "-ALKOHOLAT e privi4en za ob6testvoto(vkliu4itelno i mejdu podrastva6tite tujen fakt a i e legalen)
    _KONOPUT(marihuanata)e mnogo opasen narkotik(predpolagam 4e mnogo ot ispolzva6tite tozi termin ne biha mogli da go definirat i sus sigurnost da go za6titqt)i e zabranen,a za6to e zabranen-za6toto zakonut kazva taka..."
    Medicinskite,le4ebnite i polojitelnite svoistva na konopa nqma smisal da komentiram...

http://www.promena.org
    ALL MIGHTY JAH BLESS YA!!!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    естествено че не

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ МАГА-МАГАЗИН,
    В НЕГО ДА ПРОДАВАМ ХЕРО-ХЕРОИН...
    Never let anyone outside the family know what you're thinking.

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll

ебати глупостта тревата няа нищо общо който
    си има склонност да става наркоман и с трева
    и без трева ако му се отдаде възможност ше пробва
    кфо е

и между другото мау или кфато си там...мноу
    си тъпа поне като не знаеш не говори щот
    примерно аз никога и за нищо на сфета не бих се "боцнала" както го казваш.

Kato se sabere6 v takava kompaniq,nqma ka da ne probva6!Tam kadeto ima i "leki narkotici"100procenta ima i'tvurdi"!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Don Corleone
    ИСКАМ ДА НАПРАВЯ МАГА-МАГАЗИН,
    В НЕГО ДА ПРОДАВАМ ХЕРО-ХЕРОИН...
    S HEROIN I KOKA I MALKO TREVA
    6TE PATUVAME DO KRAIA NA SVETA !

toia gornia gost sam az 6to ne me za4ete a me pisa taka
    Ne zabraviai minaloto, to suzdade bude6teto!
    Black Metal rules!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си