- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- purva stupka kum...
От една страна да от друга не.Защото в един момент тревата вече недейства както в началото и не се изпитва същото удоволсвие а следващата стъпка е нещо по силно.Зависи от човека но в повечето случаи след тревата идва и твърдия наркотик в крайна сметка замислете се всички наркомани първо са тревомани а после стават наркомани!
Тва не е така. Ето аз козя от доста време, но не искам и да вкусвам твърди наркотици!!!
zavisi ot psihikata na choveka
kakto ima hora koito pushat ot 5-6-10 godini treva i dori ne sa opitvali tvurdi bokluci taka ima i takiva koito pushat treva , haresva im i sled 2 sedmici zimat amfeti i t.n
zavisi ot choveka prosto
Opredeleno mislia 4e ot trevata se po4va, za dr neznam, no tva e moeto mnenie![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Охх, "DROGA" озна4ава "сушена билка" на латински...Първоначално написано от SEXtreme
какво пове4е да си говорим.
кои са "меки" наркотици е ясно, трева и вси4ко, дето се прави от нея, а кои са "твърди" , вси4ки останали ли?
според мен градацията на меките наркотици е следната-
по4ва се със шоколад, минава се през кафенце с масенце и се стига до хашиш с 4ай4е от елфи4ески гъбки.
градацията на стимулантите :
по4ва се с кока-кола, минава се през енерджи дринк, после през бонбони и се стига до амфети.. В България истинска кока има само за мутрите и техните депутати и други курви.
градацията на твърдите наркотици е малко по- сложна:
по4ва се с твърд алкохол, минава се на хап4ета и се стига до инжекции с продукти на кварталната алхимия и клиника за абстинентни(от алкохолна абстиненция се умира, от хероинова само се полудява, бту)
DA
Зависи от самия човек.
hahaha daПървоначално написано от Анонимко
:P
![]()
spored men si e do psihika dali 4ovek ot trevata 6te otide na pove4e .... spored men seki dnevnata opotreva na treva pone .... si e bqgane ot problemite i zaduljeniqta na 4ovek koeto hi4 ne e na dobre ....
aide 1 put v meseca da pali 4ovek po moje ... ne 4e za6titavam nqkogo de .... as sum palil samo 1 put i tva be6e ne mi haresa i nqmam nikvo jelanie pak da probam ...spored men na horata det pu6at treva sekidnevno na teh im se predlaga po tejkite narkotici poneje te dilarite ne sa tapaci i si smqtat koi 6te im go zeme i koi nqma .... ako si nqkvo lape det pu6i 1 put v meseca nqma da ti predlojat dori i ex tamoli za pove4e 6toto moje ne6to da gi preeebe6 no kat te vidqt 4e si pu6i6 seki den ... te te presmqtat na um i predlagat v pove4eto slu4ai ....
Tova zavisi ot 4oveka..Ako nqma,volq sled kato e opital treva moje da po4ne da se prestrastqva i kam drugi narkotici . Zavisi ot vyzrasta kolkoto e po- malyk tolkova po -lesno 6te se prestrasti , poneje o6te ne si e izgradil harakter...
da,absolutno!![]()
Според мен не тревата е първата стъпка към тревата,стига да знаеш кога да спреш,само че за сужаление малко тийнове занят кога...