- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Em dammm, ama e better outside
samo da ne mi kaje nekoi che priatelite moje chovek
i v chujbina da ima,che she mu se prismeia mnogo losho...shtoto praiteli se suzdavat mnogo bavno
i tam nemash nikav shans,imash samo poznati s
obshti interesi i vednaga v momenta kogato vi se presekat interesite se zabravia seko priatelstvo
dokato tuka sa ti priatelite ot detinstvo i te sa nai istinskite,smisal poznavate se nai dobre i ste imali
vreme da si izpitate priatelstvo dosta puti,a
tva e mnogo vajno,znaete che priatel v nujda se poznava,taka che prez kolkoto poveceh izpitania i trudnosti ste preminavali zaedno i ste si pomagali
tolako po silna e vruzkata ot tam i zaimnoto doverie
i se pazete ot lujlivi priateli licemeri
nali znaete v nujda kato gi izpitate,te se proiaviavat vinagi kato pomiari
Първоначално написано от bongomanas
![]()
Мерси ти много, ше си го нЪвРъ в гъзо, ама ще гледам през твоя по-голям к.. да прекарам първо. Ебаси и гейчето мазно дет си, кво плюеш хората, които са на мойто мнение, като и ти живееш в чужбината, ама си пишеш в тоя форум??? И сега ми кажи, че в Българията е по-добре... Кат е толкоз добре, що не живееш тука? Или сега ще ми се оправдаеш, че мама и тате са те замъкнали на сила в чужбина, опрели калашника в слепоочието и айде с тях. И така да е. Кво по дяволите е накарало и семеиството ти да си стегне куфарите? Хубостта на родината, нали?!? Айде недей говори глупости, щото ти си един от хората, които най-малко имат право.Първоначално написано от Momchence
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Между другото, за хората, които още не са загрели, Felinus Catus СЪМ АЗ!Първоначално написано от Felinus Catus
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
abe 6ebek! ti kyv si be lainar neden, ne 4uval za huq na 4ujbinata a??? sedi6 si v Bg, hodi6 da mi pie6 kafenca po 5 pyti na den, ide6 na bar, zabie6 nqkoq pi4ka,m udari6 edno mydo... kyde ti si trygnal da mi govori6 kyde e po dobre be ne6tastnik!!!!! ti ako doide6 v 6ibanata Canada bez nikoi, sam sami4yk kato mrysno kote, bez semeistvo, bez poznati, bez nikvi vryzki, 6te si hvyrlil i vizi i dokumenti i vsi4ko i na 2ta sedmica si obratno v Bg da si pie6 kafencata !!! FUCKAN LAINAR!!! sednal da govori... kyv si ti we!!!!!! mama ti deba, ako tva go kaje6 pred men 6te ti razbiq skapanata mutri4ka we kopelence!!! sedq tuka i ba4kam po 10 4asa na den, vseki den, bez zna4enie dali e sybota ili nedelq ili nekyv praznik, 6toto trqbva da se izdyrjam i da si pla6tam telefonite i spaneto i hranata i absolutno vsi4ko, 6toto mama i tate gi nqma da davat kakto davat na teb po 2 lv. da si kupi6 bani4ka putio!!! vsqka edna misyl v glavata mi e svyrzana do nqkva stepen s Bg i s priqtelite mi tam i s priqtelkite i vyob6te vsi4ko koeto sym sviknal da imam ili sym imal sega e na 10 000 km ot men!!! sme6en si be na mama mom4eto!!! golqm razbira4 si ti deto ne e izlizal i ne e vidql kvo e nostalgiq!!! BG e vsi4ko!!! a na takiva lainari kato teb im sera v ustata i im 4ukam jenite !!! po dobre e v 4ujbina li? ela i 6e vidi6 kolko e po lesno i kak 6te ti se vgor4i jivota za otricatelno vreme!!! ima si i hubavite strani, no az opredeeno edin hubav den 6te si ida v Bg za da jiveq tam a ne za da si po4ina ot blyskaneto tuka !!! FUCK OFF DUSHBAG !!!Първоначално написано от Felinus Catus
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
Аз живея в едно далечно измерение и смея да твърдя, че на ми се връща.
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
В кое измерение по-точно?Първоначално написано от [dataworm
![]()
sled kato gi arzbirash teq raboti izezni nqkude vs transtvo i ne se vrashtai na tuka... zabravi si priqtelite rodninite semeitvoto i t.n.
iskaravi tam pari i jivei s tqh sled kato za tebe parite sa nai vajnoto....!!!!
spored men za mladite hora v bg ima mnogo po-malko bude6te ot kolkoto navunka ... egato dir za 4ista4 da se fana primerno v gurciq 6te mi pla6tat po 3 evro na 4as ...dori standarta da im e po visok 6te se li6avam i sled 1 godina 6te se vurna v bg i 6te sum si extra ili puk lqtoto da otida i da poba4kam za 2 meseca i da spq na hamak zaka4en na 2 druv4eta pod nebeto i da qm samo hlqb pak po dobre 6te iskaram kato tuka 1 4ovek za cqla godina ...no 4esno da si kaja ... sviknal sum sus bulgarskiq nrav verno sme polovinata tupi gadove no ko sa se pravi ...sviknal sum da gledam ko4inkata okolo men i ako otida na nqkvo podredeno mqsto 6te se 4ustvam strano meko kazano za tva ako hodq nakade 6te se vurna pri si4ki polojeniq
аз вече съм 2ра година извън България и изобщо не ми харесва..колкото и да е 'зле' в БГ в материално отношение на мен винаги ще ми липсват дребните неща които в чужбина или ги няма или може да си ги усигориш с пари но няма да са същите..тези който казват че извън бг им харесва повече,или са прекалено заслепени или просто виждат нещата по някакъв изкривен начин,но все пак немогат да отрекат че поне едно нещо от България не им липсва,най-вече приятелите или семейството.
Първоначално написано от korn___
Защо вместо за хлябове и хамаци не помислиш малко за следване, аааа?