.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    нема ли мозък и най-лъскавия мотор прилича на стара дървена каруца :P
    [img][/img]
    Admin-Coki:
    Снимката в подписа е прекалено голяма!
    При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Гледайте, гледайте колите.. някой ден ще разберете, че друго е важното.
    Eh, kolko sum suglasna!!!
    Mn se draznq na takiva kuhi
    par4eta, deto gi interesuvat
    samo i edinstveno kintite!
    Ako obi4am nqkogo 6te se 4uvstvam
    ednakvo dobre sednala na trotoara
    pri -15 gradusa s 4ay4e v ruka
    i sednala v nqkoe strahotno
    funky- fre6 zavedenie s kokteyl
    za 12 i 90!

Ina4e i az se kefq na motori
    mn qsno (:

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен
    Град
    София
    Е ако са с хубави мотори лошо няма :P
    Кефят въпреки че аз на такова нещо не се качвам
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен
    Град
    DreamLand
    mmmm abe namene mi praqt vpe4atlenie motorite...no prosto kato motori,ane zaredi tva che gi kara edi koi si i kolko bi hubavo ako se zapoznaq s toq i che ako si legna s nego shte me povozi,a i shte imam gadje s motor ili kola chesno kazano tva hich ne me vylnuva i mi se struva adski typoda si s nqkoi samo zaredi kolata i parite mu,v kraina smetka negovite pari kvoto i da pravish nqma da stanat tvoi.Abe nz mnoooo e typo tva shte....m v kraina smetka vseki si jivei jivota taka kakto nameri za dobre

razbira se divat...ama brat mi na selo ima poznat negov mn dobur priqtel sus §uzuki...samo da go pomoli vedna me meta otzade i litvame...
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Не съм фенка на моторите така, че никакво впечетление няма да ми направят. Обаче виж ако е някакъв як пич с няква адската кола тогава не отговарям.
    Ахах....много добре казано :!!!!
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Голям фен
    Mi ne sa zle no kak pyk nqma da trygna da pravq nqkvo vpechetlenie za da me vozqt .. pff

mene me kefqt takiva batkovci amane i ad se pravqt na golqmata rabota...ne bih pravila nishto za da me povozat..ne sam omrqla da se vozq na motor..)
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Не ме кефят моторите много.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Цитирай Първоначално написано от HONDA^girl
    ami poprincip motorite sa mi strast i sledovatelno super mnoo se kefq na motoristi,no naMOTORISTI a ne na nekvi tupii guzar4eta deto sa si zeli nekav motor samo i samo da lovqt macki...........
    I az sam na sashto mnenie
    Koito ne me haresva,da me pribere u tqh da ne me gledat horata!!!

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    аз съм голяма фенка на моторите и човека които обичам имаше лятото и ме возеше !!!! много ми харесват но ако видя някои с готин мотор нищо няма да направя зада ме повози той ако иска ще ме качи за едно кръгче
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Guest

Re: Момичета, да ви попитам...

Цитирай Първоначално написано от Мото
    ...кефите ли се на батковци с големи и мощни пистови мотори. Правят ли ви впечатление и какво бихте направили, за да ви повозят...
    Не въобще не ме кефят.Ак не ги познава и постоянно се перчат с мотора да няма да се качиш.Това ще трябва да е най-откачената.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
    mmmm abe namene mi praqt vpe4atlenie motorite...no prosto kato motori,ane zaredi tva che gi kara edi koi si i kolko bi hubavo ako se zapoznaq s toq i che ako si legna s nego shte me povozi,a i shte imam gadje s motor ili kola chesno kazano tva hich ne me vylnuva i mi se struva adski typoda si s nqkoi samo zaredi kolata i parite mu,v kraina smetka negovite pari kvoto i da pravish nqma da stanat tvoi.Abe nz mnoooo e typo tva shte....m v kraina smetka vseki si jivei jivota taka kakto nameri za dobre

Абсолютно права си.Но почти всички жени се женят само заради скъпи коли и много пари.

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    haha mnooo qsno 4e se kefq ama az ne trqbva da pravq koi znai kvo -te me kanqt

ako ima6 predvid da im pravq svirka ili da se sgadjosvam s nekoi -tova ne e za men-ne si padam po vruzkite sus hora,koito 6e cenqt edna 6ibana djadja pove4e ot men
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

SuPeR:)

Emi Az Mn Obi4aM MoToRiTE GoLqMa FEnkA saM iMObi4aM Da Se VozA nO iMaM StrAh ZA6tOtO SaM PaDaLa Ot SkuTeR I Sam BiLa SuS S4uPeNa RuKa(pomislete kvo moje da stane ako padna ot motor) IMaM Mn PrIqTEli V BoTEvGraD koiTo KaRaT MoTori i Ako PoIskaM Biha me Ka4ili ama...

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Mi men li4no mn ne me vpe4atlqvat "pi4ovete " s motori daje bih kazala 4e hi4 ne me kefat.

Za men parite i skupite koli ne sa na purvo mqsto.Pone zasega.Ne sum trugnala primerno da se omujvam,za da me interesuva kva kola kara,kolko pari ima i t.n.Glupavo e da se hvane6 s nqkoi,ne za6toto go haresva6 naistina,a samo za6toto vseki den 6te se vozi6 v hubava kola i 6te hodi6 v skupi zavedeniq. Vseki si ima mnenie .

Фен
    Град
    nowhere
    mmm...obojavam pistovite motori.tova e ne6to mnogo qko,a da se vozi6 na tqh e super.ama 4esno kazano motorat e poslednoto ne6to,koeto gledam v edno mom4e.
    pravi vpe4atlenie-da,no tova ne e osnovanie da si s nekav pi4 samo zaradi qkiq motor :P

trqbva da s1m izkliu4itelno glupava i ograni4ena za da se v1rja na na nqkoi 6tot ima motor!!! kefqt me, no neshva6tam vr1zkata m-u gotinite batkovci i motorite
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Еми не се кефя... не си падам по тоя тип мъже/момчета
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI

pistovi motori

vij mi nick-a i shte razberesh... xaxa

kefia se namotorite ne na batkovcite i ako iskam niakoi da me povozi to 6te bude samo ako go poznavam i viarvam 4e 6te sliaza ciala ot motora ve4e a me vozili na pistarka ot luvov most do mladost 4 za 5 min mnogo be6e iako ako ne poznavah 4oveka oba4e niama6e da se ka4a
    Ne zabraviai minaloto, to suzdade bude6teto!
    Black Metal rules!

ROKERA
    Guest
    Motorite sa super Az karam za kef a ne za da svalqm macki. motora mi e super qk tunning ama ZIMATA e po qko s KOLA da si ima parno ima muzika ima mqsto i za pove4e ot 1 pi4ka zatova po prakti4no kola ina4e ne vqrvam nqkoe momi4e da vzeme da napravi ne6to pove4e ot edno mahane ili svirvane za da se povozi na motor vednaj mi se slu4i NE6to mnogo kofti. karam si az pred edna kompaniq mnogo qki momi4eta samo okolo 6-7 bqha . 4akam 1 minuta i idva edno momi4e ot tqh i vika are da povozi6 priqtelkata mi .az vikam koq e tq? posle vijdam 4e e nai qkoto momi4e ot tqh . AZ napravo i mahnah s raka i tq doide , sedna otpred i vika "nali moje da sam otpred" az togava se po4ivstvah kato v raq motor s momi4e otpred koeto sam pregarnal s 2 race i 2 kraka i kosata i se razvqva ot vqtyra i napravo mi vliza v ustata napravihme nqkolko krag4ete i posle ne sam spal cqla no6t misleiki si za neq TQ NAISTINA BE6e mnogo QKA

i da kaja o6te ne6to : az sam samo na 17 , hubav motor imam ama NQMAM Knijka na prolet 6a si vzema

Цитирай Първоначално написано от ROKERA
    Motorite sa super Az karam za kef a ne za da svalqm macki. motora mi e super qk tunning ama ZIMATA e po qko s KOLA da si ima parno ima muzika ima mqsto i za pove4e ot 1 pi4ka zatova po prakti4no kola ina4e ne vqrvam nqkoe momi4e da vzeme da napravi ne6to pove4e ot edno mahane ili svirvane za da se povozi na motor vednaj mi se slu4i NE6to mnogo kofti. karam si az pred edna kompaniq mnogo qki momi4eta samo okolo 6-7 bqha . 4akam 1 minuta i idva edno momi4e ot tqh i vika are da povozi6 priqtelkata mi .az vikam koq e tq? posle vijdam 4e e nai qkoto momi4e ot tqh . AZ napravo i mahnah s raka i tq doide , sedna otpred i vika "nali moje da sam otpred" az togava se po4ivstvah kato v raq motor s momi4e otpred koeto sam pregarnal s 2 race i 2 kraka i kosata i se razvqva ot vqtyra i napravo mi vliza v ustata napravihme nqkolko krag4ete i posle ne sam spal cqla no6t misleiki si za neq TQ NAISTINA BE6e mnogo QKA

i da kaja o6te ne6to : az sam samo na 17 , hubav motor imam ama NQMAM Knijka na prolet 6a si vzema
    batka q prati snimki na motori na lud_po_teb@mail.bg ili ako nqmash snimki kaji kva marka e motora ti?

off da e... i pravopisa imah predvid na tvoq motor?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си