Motorite sa super Az karam za kef a ne za da svalqm macki. motora mi e super qk tunning ama ZIMATA e po qko s KOLA da si ima parno ima muzika ima mqsto i za pove4e ot 1 pi4ka zatova po prakti4no kola ina4e ne vqrvam nqkoe momi4e da vzeme da napravi ne6to pove4e ot edno mahane ili svirvane za da se povozi na motor vednaj mi se slu4i NE6to mnogo kofti. karam si az pred edna kompaniq mnogo qki momi4eta samo okolo 6-7 bqha . 4akam 1 minuta i idva edno momi4e ot tqh i vika are da povozi6 priqtelkata mi .az vikam koq e tq? posle vijdam 4e e nai qkoto momi4e ot tqh . AZ napravo i mahnah s raka i tq doide , sedna otpred i vika "nali moje da sam otpred" az togava se po4ivstvah kato v raq motor s momi4e otpred koeto sam pregarnal s 2 race i 2 kraka i kosata i se razvqva ot vqtyra i napravo mi vliza v ustata napravihme nqkolko krag4ete i posle ne sam spal cqla no6t misleiki si za neq TQ NAISTINA BE6e mnogo QKA
i da kaja o6te ne6to : az sam samo na 17 , hubav motor imam ama NQMAM Knijka na prolet 6a si vzema
batka q prati snimki na motori na lud_po_teb@mail.bg ili ako nqmash snimki kaji kva marka e motora ti?