.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: usta

aaaaaaaaaaaaaa
    Guest

usta

imam nqkakvi pypki na ezika, ne v kraq na ezika a otvatre, t.e. trqbva baq da se izplezq 4e da gi vidq... ne sa gloini i mi stoqt ot 3 meseca.Imam i rani4ka na veneca, koqto se poqvi ot v4era, za sajelenie tq me boli.Predi tova imah nqkakva izdutinka, koqto zasmukah i se spuka i ot tam izte4e ne6to prozrachno, kakvo stava v ustata mi

Супер фен
    Град
    Sofia
    Vse hubavi raboti. Tova deto go gledash pri mnogo izplezen ezik - vsi4ki go imame. Tova sa receptori. TE niama da se mahnat veroiatno. AKo e tova de. AKO ne e - poneje po opisanieto ti e trudno da se razbere ... moje i da si lapal/a neshto ne dotam chisto.

Prichinite za afti obiknovenno sa kompleksni. Osven mrasotiiata i imuniteta i drugi faktori imat znachenie. Dai poveche informacia.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    Tezi pudutini niakoi hora im vikat sliuncheni jlezi.za aftata e normalno tova e linfna technost.a za venca si smeni chetkata za zabi i tarkai po vnimatelno.

Guest
    Emi 6te prestane6 da lapa6 kurove i vsi4ko 6e se opravi!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami i tva ne sam praila, ot kakvo li e, dano da e normalno...

Град
    In the shadows
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко 2
    ami i tva ne sam praila, ot kakvo li e, dano da e normalno...
    Анинимко 2 те лъже
    Лапай си на воля Само гледай да са чисти

Последната промяна е направена от LycanthropE на Mon Feb 31, 2009 25:47 pm; мнението е било променяно общо 99 път

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си