imam nqkakvi pypki na ezika, ne v kraq na ezika a otvatre, t.e. trqbva baq da se izplezq 4e da gi vidq... ne sa gloini i mi stoqt ot 3 meseca.Imam i rani4ka na veneca, koqto se poqvi ot v4era, za sajelenie tq me boli.Predi tova imah nqkakva izdutinka, koqto zasmukah i se spuka i ot tam izte4e ne6to prozrachno, kakvo stava v ustata mi![]()
Vse hubavi raboti. Tova deto go gledash pri mnogo izplezen ezik - vsi4ki go imame. Tova sa receptori. TE niama da se mahnat veroiatno. AKo e tova de. AKO ne e - poneje po opisanieto ti e trudno da se razbere ... moje i da si lapal/a neshto ne dotam chisto.
Prichinite za afti obiknovenno sa kompleksni. Osven mrasotiiata i imuniteta i drugi faktori imat znachenie. Dai poveche informacia.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Tezi pudutini niakoi hora im vikat sliuncheni jlezi.za aftata e normalno tova e linfna technost.a za venca si smeni chetkata za zabi i tarkai po vnimatelno.
Emi 6te prestane6 da lapa6 kurove i vsi4ko 6e se opravi!![]()
ami i tva ne sam praila, ot kakvo li e, dano da e normalno...Първоначално написано от Анонимко
Анинимко 2 те лъжеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Лапай си на воляСамо гледай да са чисти
Последната промяна е направена от LycanthropE на Mon Feb 31, 2009 25:47 pm; мнението е било променяно общо 99 път