- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Инвалидите и болните деца
какво мислите по въпроса?
какво мога да мисля...точно тук в това общество те се приемат като животни!!!![]()
![]()
потърсих специално эа темата ти да покажа една картинка на хората ,които като видят такъв човек и му се присмиват
http://www.icc.ru/fed/pic/tv/Invalid1_b.jpg много пъти по улицата съм виждала подобни случки като таэи, която споменах горе.А и такива хора ,които се присмиват
НАЙ-ЖАЛКИТЕ ХОРА НА СВЕТА!!!
Не виждам особена помощ эа инвалидите от страна на обществото ни.Естествено эа обществото ни е по-важно как иэглежда в очите на другите!
![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
abe taq pic e gadna...pone da be6e dala nekoq pi4ka!!!Първоначално написано от VAMP_GIRL
Ти или си най-тъпото животно или си най-беэчувственото същество на тоя свят!!!Как може да говориш така эа бедното момиче бе!?Някой ден ще те видя като и ти си в нейното положение бе иэрод!!!Дали ще ти е толкова эабавно!!!???Честно каэано не съм мислела,че тея като теб са още живи!![]()
![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
заслужават уважение ! и удобства за да живеят по-приятно
[img][/img]
Admin-Coki:
Снимката в подписа е прекалено голяма!
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
basi kak oje samo tva da te vylnuva we...basi lesha det si!Pff to zaredi eitakiva kato toq toq svqt e na takyv halПървоначално написано от Анонимко
ujas
A po temeta,te naistina uvajavat uvajaneie....i nai -ve4e po-dobro otnoshenie,jalko che ne sa mnogo tezi koito gopolu4avat![]()
просто предчувствам какви светци ще се изкарат половината в тая тема ... нема какво да се лъжем. на никой не му пука.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
не е точно такаПървоначално написано от пор
[img][/img]
Admin-Coki:
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
според мен си личи, че е точно така. предполагам сама виждаш в какви условия живеят тези хора ...Първоначално написано от Lena
всеки е погълнат от собствените си проблеми и са малко индивидите, които успяват да помогнат на изпадналите в нужда ...
когато ти дойде на главата (недай боже) тогава се замисляш.
да но все пак има хора на които им пука,но тези хора нямат достатъчно власт да направят нещо ! не сички са шибани идиоти,има хора на които им пука и които искат да помогнат и ако има възможност тези хора биха помогнали с каквото могатПървоначално написано от пор
[img][/img]
Admin-Coki:
ъхъ, желанието го има, но средствата липсват ...Първоначално написано от Lena
като си помисля ... пффф, каква жалка и гнусна ситуация. навсякъде в света държавата се грижи за хората си, но ... айде да не захващам темата за скапаното ни устройство, че вече стана банално.
средствата липсват защото сме в българия и хората едва събират пари да си купят хляб!Първоначално написано от пор
[img][/img]
Admin-Coki: