- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Кожата на пениса ми покрива цялата главичка, а...
da vi pitam kojata na penisa mi pokriva cqlata glavi4ka a pri erekciq se darpa nazad ama v nai dobriq slu4ai sa ogolva samokam 1/3 do 1/2 ot glavi4kata kajete ima li nqkav problem ili tovae normalno
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
ibaaaaaaa ai stiga be na koko godini kogat stanete po4va da se pokazva cqlata ili po4ti cqlata glava pri erekciq
Za da nqmash takiva problemi,penisa se obrqzvazvuchi gadno,a inache e otvratitelno,chuvstvoto bolezneno i taka..
+ che ne si masturbiral pravilno,ako vyobshte ima pravila,no pri masturbaciq e dobre da se "zabelva" cqlata glavichka na penisa.I taka kojata ti se razpyva malko po malko i nqma da imash takyv problem.A za obrqzvaneto..ne ti trqbva da znaesh,maha se chast ot syshtata kojichkata,koqto ti ne mojesh da drypnesh nadolu.Mnogo e bolezneno,izpital sym go kato malyk
![]()
![]()
![]()
![]()
No ako si reshil da se obrqzvash nedei..po-dobre zabelvai cqlata glavichka pone 2 pyti na den,no vnimavai da ne napravish nqkoi gaf..
a po kalko vreme da q darja zabelena na vseki ot 2ta pati na den da znam 4e izob6to ne iskam da ma obrqzvat
i kakav gaf ima6 predvid da vnimavam
Състоянието се нарича ФИМОЗА. Начините на лечение са 2. Ако искаш повеч информация порови се в сайта като въведеш понятието ФИМОЗА или ми пиши на мейла!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Аз докато станах на 14 изобщо не можех да си го забеля. Веднъж се опитах, стиснах зъби и с 300 зора изтеглих кожичката назад. Обаче проблем: не мога да я върна обратно, а ме боли зверски. На това отгоре патката ми започна да посинява и да се подува... И хайде в Пирогов... Там ми направиха някаква операцийка и вече главичката си стои открита през цялото време. Ама докато зарасне след операцията какво чудо беше... На никого не го пожелавам.
Мисля, че малко драматизираш!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
e pa i na mene ne mi se zabelva6e po 1 vreme.. ama kato be6e uvisnala q beli6.. posle q dyrvi6.. taka 2 -3 pyti .. i svikva koji4kata.. kat se kype6.. q beli6 na max.. i taka si4ko se opravq.. 2-3 pyti go pravi6 i si bomba..