.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Телевизия

Фен
    Град
    taina maina
    Цитирай Първоначално написано от Maxi_Sky
    Eто какво ще кажа и аз. По принцип телевизията и театъра са по един или друг начин врагове. Аз съм много по - посветен на изкуството на театъра, тъй като самият аз се занимавам с театър и знам, че е много висше и красиво изкуство. Но това не значи, че не гледам телевизия. Смятам, че най-великите телевизионни продукции са Сексът и Градът, Али МакБийл и Приятели. Поне това са нещата, които аз гледам, като на челно място е Сексът и Градът.
    На тез "велики телевизионни продукции" им се вика СитКом (ситуационна комедия)
    Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
    Admin-Coki:
    Големината на снимката в подписа ти е недопустима!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi ... az gledam TV k0gat0 nqk0i sedi na k0mpa ... Vse pak trqbva da ima 0t si4k0 p0 malk0! Liubimi predavaniq - "G0sp0dari na Efira", "Sdelka ili ne", "Big Brother"
    I film4eta ... "Qsn0vidkata Tru", "Krygyt na D0usyn" i d0sta 0t filmite k0it0 davat p0 BTV v Syb0ta i Nedelq ve4er ...

бе напоследък рядко гледам ТВ. преди повече - особено вечер преди да легна. но радиото ме приспива повече. но пък и нямам време. или съм вън или на компа. пък за театъра - разбира се. аз на театър си ходя от време на време, но само ако от даскало ни водят. иначе нямам с кого.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Не гледам телевизия по простата причина че нямам телевизор(изпуши)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    бе напоследък рядко гледам ТВ. преди повече - особено вечер преди да легна. но радиото ме приспива повече. но пък и нямам време. или съм вън или на компа. пък за театъра - разбира се. аз на театър си ходя от време на време, но само ако от даскало ни водят. иначе нямам с кого.
    Крайно е тъпо схващането, че трябва навсякъде да се влачиш с някого.
    I HAVE IT ALL!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Obi4am PC,ama da vi kaja po su6tiq na4in obi4am i televiziqta...

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Ми обичам да гледам по-точно да слушам TV-гледкам си MTV,MM,VH1...сериалчетата които гледам са "Приятели","Сексът и градът","Малкълм" и таки подобни яки иначе нямам мнооо време за TV-то по-често си слушам музичка на уредбата...
    А да,задравих и най-любимите ми анимационни филмчета от сорта на "Sheep in the big city","Tom & Jerry",... и т.н.
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от S8K
    Ми обичам да гледам по-точно да слушам TV-гледкам си MTV,MM,VH1...сериалчетата които гледам са "Приятели","Сексът и градът","Малкълм" и таки подобни яки иначе нямам мнооо време за TV-то по-често си слушам музичка на уредбата...
    А да,задравих и най-любимите ми анимационни филмчета от сорта на "Sheep in the big city","Tom & Jerry",... и т.н.
    "FRIENDS" rulzzzzzzzzzzzzzz

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от S8K
    Ахахахаахаах Джони Браво
    ко се смееш бе анимация РУУУЛЛЛЗЗЗЗ
    [img][/img]
    Admin-Coki:
    Снимката в подписа е прекалено голяма!
    При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си