- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Телевизия
На тез "велики телевизионни продукции" им се вика СитКом (ситуационна комедия)Първоначално написано от Maxi_Sky
![]()
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
Mi ... az gledam TV k0gat0 nqk0i sedi na k0mpa ... Vse pak trqbva da ima 0t si4k0 p0 malk0! Liubimi predavaniq - "G0sp0dari na Efira", "Sdelka ili ne", "Big Brother"
I film4eta ... "Qsn0vidkata Tru", "Krygyt na D0usyn" i d0sta 0t filmite k0it0 davat p0 BTV v Syb0ta i Nedelq ve4er ...![]()
бе напоследък рядко гледам ТВ. преди повече - особено вечер преди да легна. но радиото ме приспива повече. но пък и нямам време. или съм вън или на компа. пък за театъра - разбира се. аз на театър си ходя от време на време, но само ако от даскало ни водят. иначе нямам с кого.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Не гледам телевизия по простата причина че нямам телевизор(изпуши)![]()
Крайно е тъпо схващането, че трябва навсякъде да се влачиш с някого.Първоначално написано от мечтател
I HAVE IT ALL!
Ми обичам да гледам по-точно да слушам TV-гледкам си MTV,MM,VH1...сериалчетата които гледам са "Приятели","Сексът и градът","Малкълм" и таки подобни якииначе нямам мнооо време за TV-то по-често си слушам музичка на уредбата...
А да,задравих и най-любимите ми анимационни филмчета от сорта на "Sheep in the big city","Tom & Jerry",... и т.н.
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
ко се смееш бе анимация РУУУЛЛЛЗЗЗЗПървоначално написано от TheNightRider
[img][/img]
Admin-Coki:
Снимката в подписа е прекалено голяма!
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.