- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Да спасим съквартирантите!!!
съгласна съм...ако имаше някаква опасност щяха да махнат кокошките а и малко грипче не вреди на никоиПървоначално написано от ^Green_Lady^
[img][/img]
Admin-Coki:
Снимката в подписа е прекалено голяма!
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
божкееее кви са тия тапотии![]()
МААФАКА ГРИИИИИП КОПЕЛЕЕЕ![]()
хахаха глупости!
КАК ГЛУПОСТИ ВЕЕЕЕЕ ГРИИИП СТУД СМЪРТ И ДЕЦАТА В АФРИКА ГЛАДУВААААТ НЕЕЕЕЕЕЕ
НЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА ГО СПРЕЕМ!!!
аве ко е тва big brother ве ?
колко пъти си си удрял главата днес?Първоначално написано от Анонимко
[img][/img]
Admin-Coki:
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
o bojeeeeeeeeee![]()
те па с тоя птичи грип ... само шум дигат.
няма да се учудя, ако всичко е ей така ... знаете ли колко пари се печелят от ваксини?
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Nqma nikakyv ptichi grip v Big Brother.Za da sa zarazeni kokoshkite trqbva da sa bili v kontakt s oniq ot turciq ili tam kydeto be6e..
axaxaxaxaxa вие сте много зле ве![]()
![]()
![]()
не можете да схванете хумора в това цялото мероприятие ами директно на сериозно го взимате![]()
![]()
![]()
не знам да плача ли, да се смея ли...![]()
![]()
в такъв случеи е хубаво да гледаш тъпо и нито да се смееш нито да плачешПървоначално написано от Анонимко
![]()
[img][/img]
Admin-Coki:
глупости![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Няма нужда от паника, моля Ви.
Птичи грип все още няма в България, всички се молим да не ни достига. Разни животни в ББ нямат нищо общо, не биха могли и да имат.
Спирам темата, тъй като считам за ненужно да обсъждаме този въпрос по този начин!