.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 92
    Мидълсекс - Джефри Юдженидис

П Е Т Ъ Р

Супер фен Аватара на Dumb
    Илинден на Талев

Аз чета Fifty shades of grey , Мъжът от съседния гроб , Бедствие на високи токчета, Футболни съпруги, Chanel, Louis Vuitton, YSL, les must de cartier ии Bobby Brown makeup manual .. Доста нестандартни книги, ноо

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Нестандартни е най-точната дума и аз за нея се сетих... : )

Александър Дюма - Граф Монте Кристо

Аз пък в момента чета 'Под игото' ..но днес видях на масата 'Малкият принц' /защото по-малката ми сестра го чете/ и седнах и го прочетох ;d

Шестица купа-Карлийн Томпсън ...трябва да прочета Крадецът на праскови и Преди да се родя,ама все отлагам

Аз в момента чета "До Чикаго и назад" на Ал. Константинов, но много обичам "Под игото" на Ив. Вазов!!!

Супер фен Аватара на skornex
    Jaws
    F$@k suicide silence!

'Крадецът на праскови' и 'преди да се родя' не са за отлагане! Както и ' в един есенен ден по шосето'.
    Аз в момента чета ' предимствата да бъдеш аутсайдер' но тъй като почти съм приключила, ще издам и следващата, която мисля да започна - ' Вината в нашите звезди ' на Джон Грийн (:

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Сега съм на "Съпруг по поръчка" на Макс дьо Вьози. След малко я свършвам и започвам "Златна любов" на Флорънс Бъркли.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Светът без нас от Алан Уайзман.

В момента чета "Tripwire" ,едно страхотно криминално романче . : )

В момента чета 'Тес от рода д’ Ърбървил' на Томас Харди. След това мисля да посегна най-накрая към 'Брулени хълмове'. Мама ми я препоръча.

Цитирай Първоначално написано от maaarietta Виж мнението
    Аз в момента чета ' предимствата да бъдеш аутсайдер' но тъй като почти съм приключила, ще издам и следващата, която мисля да започна - ' Вината в нашите звезди ' на Джон Грийн (:
    Aaaa, интересна ли е "Предимствата да бъдеш аутсайдер"?

Иначе сега чета "Проклятието на титана" - Рик Риърдън.

На мен любимата ми книга за сега е "За мишките и хората" на Джон Стайнбек. Една много хубава книжка май се води към световната класика. Последно четох "Повелителят на мухите" не ми хареса особенно. В момента чета "Спасителят в ръжта" на Джеръм Дейвид Селинджър.И сега ще си вземам "Трагедия в 3 действия" на Агата Кристи, "Портретът на Дориан Грей" от Оскар Уайлд, "Знакът на четиримата" и "Етюд в червено" на Артър Конан Дойл.

Цитирай Първоначално написано от maaarietta Виж мнението
    'Крадецът на праскови' и 'преди да се родя' не са за отлагане! Както и ' в един есенен ден по шосето'.
    Един есенен ден по шосето-прочетено е вече а за Джон Грийн не съм чувала нищо лошо..Аз ти предлагам "Къде си,Аляска?"-Джон Грийн : )

В момента - Покушението на Лий Чайлд. Препоръчвам всичките му книги на любителите на трилърите

В момента чета на Елизабет Костова - Историкът, но любимата ми книга (и спомен от детството) е ''Пет приказки'' за Валери Петров.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    В момента чета Цифрова схемотехника Втора част.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Aaaa, интересна ли е "Предимствата да бъдеш аутсайдер"?

Иначе сега чета "Проклятието на титана" - Рик Риърдън.
    Стархотна е "Предимствата да бъдеш аутсайдер", сега започнах ' Знакът на всички неща ' на Елизабет Гилбърт и се очертава доста интересна :3

В момента Изгубеният символ

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Сега чета "Огнена сиена" на Дейвид Морел.

вчера прочетох "Алхимикът" на Паулу Коельо и много ми хареса... преди малко почнах "дневникът на един маг" пак на Паулу Коельо-тя е първата му книга и се надявам да е интересна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си