.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    Ами аз пък в момента чета една Стражите на историята - поредица, че ми я подариха за рождения ден. От базара на книгата ми накупиха хиляда и докато не ги прочета няма да ми купуват повече. Обаче искам да прочета Шифърът на Леонардо и Ад на Дан Браун щото и мама и баба и още няколко души ми ги препоръчаха. Също така съм навита да почна да чета Крадецът на книги обаче нямам много време - все пак съм седми клас А книги към които отдавна имам добри отзиви са по-детски класики като Малкия лорд Фаунтлерой, книги на Ерих Кестнер, Приключенията на малката Пиерета, Приказка без край - наистина много философска ако мога така да се изразя и други. Освен това харесвам Агата Кристи - имаме поне 50 нейни книги, на Удхаус - за мен са доста забавни, Дан Браун и други...

тъкмо свърших с Кръстникът- Марио Пузо. Инъче Мемоарите на една гейша.

Цитирай Първоначално написано от b0nBoNeVa Виж мнението
    Ами аз пък в момента чета една Стражите на историята - поредица, че ми я подариха за рождения ден. От базара на книгата ми накупиха хиляда и докато не ги прочета няма да ми купуват повече. Обаче искам да прочета Шифърът на Леонардо и Ад на Дан Браун щото и мама и баба и още няколко души ми ги препоръчаха. Също така съм навита да почна да чета Крадецът на книги обаче нямам много време - все пак съм седми клас А книги към които отдавна имам добри отзиви са по-детски класики като Малкия лорд Фаунтлерой, книги на Ерих Кестнер, Приключенията на малката Пиерета, Приказка без край - наистина много философска ако мога така да се изразя и други. Освен това харесвам Агата Кристи - имаме поне 50 нейни книги, на Удхаус - за мен са доста забавни, Дан Браун и други...
    И аз като теб... Горе-долу на същата възраст съм и много се радвам, че има още има млади хора, които четат! А относно книжките последно прочетох Лош късмет и неприятности на Лий Чайлд и я препоръчвам на всички запалени по криминалетата! А в момента чета Колеж за магьосници на Лев Гросман. Поръчала съм си да ми вземат и Дяволът носи Прада и Отмъщението носи Прада на Лорън Уайзбъргър също така и Скитница на Стефани Майър!

Цитирай Първоначално написано от stani_stani Виж мнението
    И аз като теб... Горе-долу на същата възраст съм и много се радвам, че има още има млади хора, които четат! А относно книжките последно прочетох Лош късмет и неприятности на Лий Чайлд и я препоръчвам на всички запалени по криминалетата! А в момента чета Колеж за магьосници на Лев Гросман. Поръчала съм си да ми вземат и Дяволът носи Прада и Отмъщението носи Прада на Лорън Уайзбъргър също така и Скитница на Стефани Майър!
    На лорън Уайзбъргър всички книги са хубави... само отмъщението носи прада още не съм чела, но другите ги изчетох на един дъх... Нюйоркски светски хроники най ми хареса

Миналата седмица прочетох "Дневникът на един маг" на Паулу Коелю-много ми хареса... сега почнах "Граф Монте Кристо", но съм на дългата версия, все пак като ще е гарга да е рошава взех си "Брида" пак на Паулу Коелю и "Спасителят в ръжта" и скоро ги почвам и тях

"50 нюанса на сиво" - вече съм в края, но...
    But anyway, след тази ще почна да чета "Да продължа без теб" <3

Чета "Домът на Хадес" от поредицата "Героите на Олимп". Определено една от любимите ми поредици, заедно с Пърси Джаксън и боговете на олимп (то ГнО си е продължение, все тая), Игрите на Глада и Хари Потър )

След като се запалих по Толкин,в момента съм на "Властелинът на пръстените" ^-^
    I have a dream

Мемоарите на една Гейша. Страхотна книга <3

Мега фен Аватара на baby_baby
    Аз в момента чета "Мъртво вълнение" авторката е Триша Рейбърн а след тази книга ще чета още една тя е:

"Кръвни връзки" на Ришел Мийд

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Песен за огън и лед - 3тата книга.

Повече от фен Аватара на teen95
    Шарлейн Харис - Мъртви преди мрак

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Сияние на Стивън Кинг
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от saruhi Виж мнението
    След като се запалих по Толкин,в момента съм на "Властелинът на пръстените" ^-^
    Толкин ОП <3
    Подсети ме и аз хващам "Войводата на таркалетата!" <- Македонското име на Властелинът! Все пак Толкин е бил Македонец и в оригинал е на македонски!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на vagarious
    В момента съм на "Единайсет минути" П.Коелю <3
    Другата седмица след рд-то ми, ще си подаря "Любов" Елиф Шафак : ))))
    Big or small, lies are lies!

Не пипай тази книга на Ян Ван Хелсинг!!!
    Ето и линк към книгата
    http://www.otzvuk.com/Knigi/Okultna/...tazi.kniga.pdf

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от svet95 Виж мнението
    Не пипай тази книга на Ян Ван Хелсинг!!!
    Ето и линк към книгата
    http://www.otzvuk.com/Knigi/Okultna/...tazi.kniga.pdf
    След като я прочетох, бая се бях параноясала с тези конспирации.
    Аз май писах в другата тема, но чета "Цар Плъх" на Джеймс Клавел.

Вината в нашите звезди - Джон Грийн <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си