.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Mnogo vi molq...

sany
    Guest

Mnogo vi molq...

Mnogo vi molq kajete mi kak be6e saita za sanovnika.Predvaritelno vi blagodarq.

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Щом толкова ни се молиш ЕТО
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

sany
    Guest
    Mersi mnogo,no ima6e edin drug sait v koito se pi6e kliu4ova duma i taka,trqbva mi kakvo zna4i kato zakasa6 v asansior.Tozi sait tuka vav foruma nqkoi go be6e kazal.Ako nqkoi go znae neka da mi go kaje.No i na teb toi blagodarq.

sany
    Guest
    To4no za tozi sait stava6e vapros.Mersi mnogo.No i drugiq sa6to 6te mi e v polza.

sany
    Guest
    A sega vi molq da mi dadete link za pesnite na preslava-6te poludeq i fatalni dumi.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MAD-DEVIL
    Parvata ne e cialata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

sany
    Guest
    Mersi mnogo no pesenta 6te poludeq e samo 365,4KB i e samo pripeva ako mojete daite mi link za cqlata pesen.I ako mojete link i za pesenta na Mariq-Trqbva da te namrazq.Mnogo vi blagodarq predvaritelno.

Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

sany
    Guest
    Mersi za saita za sanovnika no ne moga da teglq ot datata zatova ak omojete napravo link kam pesnite da mi dadete.

sany
    Guest
    Molq vi daite mi link za pesenta na Preslava-6te poludeq ili mai se kazva Nqmam pravo i na Mariq-trqbva da te namrazq i Samo moi.Mersi predvaritelno.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си