- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ba}|{Ho 3a MeTyL FeN4eTaTa -> MONSTER OF ROCK!
Първоначално написано от tedo_davis
[/quote]Аз лично си заплювам 03.08. и мисля ,че 50 лева не са много, за да го уважа тоя ден -> Vse pak mi e rojdenniqt den togava !! a i SLipknot + children of bodom - 2 ot liubimite mi grupi ...
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
абе копеле мноу е скапо ама си заслужава.Мерси за инфото![]()
\m/-_-\m/ JICA BATEEEEEEEПървоначално написано от ^Kiss_of_the_Sun^f
ole na rojdenniq mi den - slipknot v BG t'va nemoa go povqrvam poludqvammmmmmm !!!!![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ми кеф си е батка![]()
CHILDREN OF BODOM!CLAWFINGER!
FEAR FACTORY!
Баси якото!!!
![]()
![]()
![]()
"Hominem te esse memento"
уааааа, яко ше свинеем![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
и то якооПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
az puk znam predi vas :P ama toq tup forum go 4eta po rqdko..
ina4e i az sum tam, samo 4e za 4-te dni![]()
160 lv s kef she gi dam, koito misli, 4e sa mnogo za tezi grupi, opredeleno e LUD!!! spored men parite dori sa malko
ohh... ne znam kak shte izturpq
otsega si predstavqm kvo she e... na palatkaqko alkohol i bratq metali :P
shte ima li piqni jeni?![]()
![]()
![]()
хъхъхъПървоначално написано от Анонимко
![]()
ще гледам да не прекалявам, ае
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
[/quote]Първоначално написано от tedo_davis
ah ti svi mi ideqta as misleh ve4erta da go pusna tva vuv foruma :P nema zna4enie vajnoto e 4e 6te se ubieme na toq deni as mislq da hodq samo na 3-ti
tamun 6te se zapoznaeme i li4no
![]()
abe maitapa na strana oba4e predlagam tuka metalqgite da se vidim dogodina v Kavarnae.. to za men ne moje da se kaje, 4e sum metul, ama taq muzika q slusham ot 7 god i mi e v kruvta :P
nishto 4e sum vi narejdal mn puti, vajnoto e 4e si4ki she se kefim na koncerta, trq da sme edinni ina4e padame po nisko i ot 4algarite![]()
aide pozdrav s In Flames - Touch Of Red![]()
Iskam da bqha v Sf!!! Iskam! Iskam! Iskam! Ina4e nqma da me ogree pri nikvi obstoqtelstva![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааа![]()
ЩЕ УМРА ОТ КЕФ![]()
![]()
![]()
i az sym tam ttogava - shte si otpraznuvam rojdenniq den podobavashtoПървоначално написано от mary_jane_666
s mary_jane
Bira!!!
Admin-Coki:
male ami ako e blizo do STZ? lele shte ludna tolkova mi e blizi4ko ... bez pari shte ida tam - na stop ... ama na kavarna ili do sofiq shte e typo ... nqma mesta za palatki - btw mary_jane_666 slynce da znaesh kat se prai kupon ne trqq se spi shtoto mnogo zlobno hyrkam![]()
![]()
Admin-Coki:
naqdvam se neПървоначално написано от mary_jane_666
![]()
Admin-Coki:
Az kat rabrah... ne mojah da povervam ot na4alo i stoq kat grumnata.. Ama posle se osuznah.. Ta sum tam na 3ti.Sq po4vam rabota da subera kinti...
Малко ми е трудно да започна този пост, защото трябваше да почистя локвата пикня, която пуснах в следствие на непоносимото количество смях, което коремът ми трябваше да понесе след като ви прочетох мненията.
1. Тия миловидни чичковци по телевизията да не ви заблуждават. 80% съм сигурен, че това нещо няма да се състои.
2. Сега да видя дали съм разбрал правилно - Вие сте метъли? Нали? За такива се водите? И като метъли вие предпочитате да гледате групи като Слипнот, Клоуфингър, Фиър Фекчъри, Солфлай и да пренабрегнете "БАШ МЕТЪЛ ГРУПИТЕ", които ще свирят на 6-ти. Батка, кога дядовците на дет метъла ще дойдат друг път в България, а? Става дума за Morbid Angel. Сега някой ако ми каже, че не се кефи на death metal, батка само мога да те съжалявам. По-добре спри да се наричаш метъл. Къде по-метълска група от Sodom и In Flames? Или от Borgir. Ясно ми е какви сте метъли. Гледайте си нео-метъл шитните и тва си е...Макар концерт на In Flames и Morbid Angel да ми е мечта от години, лично се надявам този фест да не се състои САМО И САМО ЗА ДА ВИ Е ГАДНО, ЧЕ НЯМА ДА ВИДИТЕ ТЪПИТЕ SHITKNOT!
Ай със здраве!
S risk da me lin4uvate, az naistina predpo4itam 6- ti... Znam, 4e nqma da mi se polu4i, ama ayde, az da si spodelq...
Az li4no ne se pi6a metulka, ama Death haresvam opredeleno.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...