- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ba}|{Ho 3a MeTyL FeN4eTaTa -> MONSTER OF ROCK!
az predpo4itam.. az predpo4itam...
mi duhaite ve! _|_
koi kvoto iska da si slusha ve, vie kvi ste shefove, 4e da kazvate kvo da slusham?
az shte sum tam za celiq fest, no ne uprekvam horata, koito she doidat samo za purviqt den, kakto i ne tvurdq, 4e sum metul, no tova nqma da mi popre4i da si napravq kefa. ne mislq, 4e trqbva da si nqkav fanatik i zaduljitelno metul za da otidesh na festa i da si izkarash ZVERSKI...
ae pak pozdrav s Dimmu Borgir - Mourning Palace
sledva Whitesnake - Here I Go Again
e pa gledam che ima gost v temata i si vikam - ei mamicata mu ako e pisal prostotii shte go narejdamПървоначално написано от Анонимко
ama pone verno si go kaza ... samo tova "mi duhaite ve_|_" e malko nesmisleno - v taq tema nikoi ne e kazyl kakvo da slushash - tuk se pishe za fest-a koi koga shte hodi - pone da se zaformqt grupi4ki - nikoi nemoje da te nakara da slushash neshto koeto ne te kefi.neka ne razvalqme temata pone .... btw pesnite sa ludnica 10x za pozdrava :P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Mi glavno Black i Gothic, no spored men ima mnogo mo6ti Death Metul grupi su6to.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Аве баси якото дето ше бъде.Но аз естествено няма да присъствам,ако е в Каварна![]()
Пффффуууууу ,ама че късмет имам... И все пак хора прекараите си яко и заради мен ...
Ако питате мен ,искам всички да сме там и да се размажем от кеФфф
naite li kvo koito mu se hodi da hodi az sha se uredq da hodq men ma nqma veche tuka nemoa da traq prostotiqta !
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Kvo ti stana be??6to e qdosva6 taka?Първоначално написано от tedo_davis
3-тииииииииии 3-ти 3-тииии Ще отида само да има с когооо![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
poludqvam ^_^ birata v nenormalni za men kolichestva mi vliae zle ...Първоначално написано от xandria
Admin-Coki:
az iskam 6tiiiiii i 3ti zaradi bodom
dano da sa koncertite kraj sofiq ili stara zagora 4e blizko
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Аве мери джейн 666 ако сте и 6666666 да е за кво всяко второ мнение в темата е твое не разбирам???
Единственото,което му е тъпото на тоя фест е, че първия ден са турили Бодом. Някак не се връзва никак. Трее е последния. Тогас ще ида само за шести. Ама сега ще тряа на трети и шести да сме там. Иначе и другите два дни са мега яки групи - легенди, които си заслужава да се видят. Ама хем много пара, кем пък ми се ходи на нещо яко размазващо.
И всички от София да спрат да мрънкат концертите да са в София. Не ви ли стана малко множко? Или завиждате, че кмета на Каварна напрай нещо, което никога не са го прайли в София. Просто по всякакви форуми изчетох какви ли не мнения, че тряа да е в София концерта. Аве българска му работа. Вместо да се радват, те мрънкат!
нямам думи просто!!!
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
DiEsEl_GiRl4eTo, уважавам те![]()
И аз съм от Бургас, и ми направи впечатление, че софиянци почват да изнагляват. Въпреки, че KoRn бяха в София, аз си хванах багажа и отидох там за концерта. Не се оплаквам. Ама вие сте ми много интересниНе стига, че в БГ идват адските групи, ами и хленчите, още малко ще искате да дойдат да свирят у вас и да не ви вземат пари за билети.
Ами нали трябва да изкарат повечко $$Единственото,което му е тъпото на тоя фест е, че първия ден са турили Бодом. Някак не се връзва никак.![]()
Мен не ме грее особено, ще съм там за целия фест![]()
абе нека го направим в Пловдив - по средата на БГ е няма да се карате поне![]()
Admin-Coki:
въпреки че и аз съм от София, мисля, че столицата хич не е подходяща за такова нещо. друго си е Каварна или Ст. Загора ... просто искам да се махна за малко от тука, пък и ще бъде голямо "приключение" пътуването до някой друг градПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
атмосферата ще е по-подходяща.
иначе ... според мен ще отпаднат някои групи (дано не Бодъм), ама все пак ... вече сичко съм уредила - почвам работа, намерих си компания и остана само да чакам и да се надявам. възнамерявам да се завлека и за 4 дена, въпреки че някои от групите не слушам, но бих искала да ги видя ... голяма гордост ще да е това събитие за наща китна родина ... само да стане![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Честито на всички сериозни метъли - Morbid Angel категорично отричат, че ще посещават България. Самите те го казват. Та какво ни остава и за другите групи???
Искам да го видя черно на бялоПървоначално написано от xchampionx
Не може така да отказват
Трябва да дойдат
![]()
mary_jane_666, ве каквото си искаш усещай. Не ми дреме. Само не ми се прави на велика със заучени лафове.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
abe toa forum metalbg mnoo propadnal neshto, na teenproblem she zaprili4a
kato si pomislq, 4e se poznavam s edin ot suzdatelite na saita![]()
hahahahahaha LOL naredbaaaaaaaПървоначално написано от mary_jane_666
![]()
Admin-Coki:
Първоначално написано от mary_jane_666
mary_jane_666 = Vamprikiss = poziorka