- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ba}|{Ho 3a MeTyL FeN4eTaTa -> MONSTER OF ROCK!
Първоначално написано от mary_jane_666
mary_jane_666 = Vampyrekiss = poziorka!!!
Gost - zvuchi mi glupavo,nesmisleno - da vlizam vyv forum da obijdam i da se kriq .... nemoje da si priznae koi e - strahlivec - byzlio - lape ...Първоначално написано от Анонимко
i kato za posledno nqq mi obijdash mary_jane shtoto sha ima shamari!![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
tedo_davis nqma akvo da se kriq prosto ne me poznavash az ne sum ot toia forum a sum reg v metalbg i tuka se hilq na prostotiite i otvratitelnata viziq na pozata Vampyrekiss(ili inache kazano mary-jane-666)Първоначално написано от tedo_davis
tihinko .... ooo mersi che mi kaza za toq forum - bqh go zabravil - sec da skacham tam :PПървоначално написано от Анонимко
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
m,ani mani tiq gosti ama za toq podpis usmirammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmПървоначално написано от mary_jane_666
![]()
Admin-Coki:
OLE SHTE DOIDA V RUSEEEE btw bebu kade se izgubi bre nikakva vest ot teb ;~(Първоначално написано от mary_jane_666
Admin-Coki:
em.. ako imam kinti sum za vsi4kite dni, ako nqmam samo za purviqaliiiii basi ludnicata 6te e toq koncert
![]()
tova shte e neshto nenormalno ako go davat posle po tv-to shte si go zapisha nqma nachin shte napravq 100 kopiq i shte si gi pazq za da go gledam
||-=(My Sadness in The Night,Forevermore )=-||
da bre kolkoto i davaha koncert-a na KOЯN ... ili exploited ili dj tiesto ...Първоначално написано от UlTi
tova ako ne se otide tam ... nqma na4in - mnogo para e no si zaslujava!
Admin-Coki:
аз може би само за 3ти август ше отиде .. щот са най-диви групите пък и не ми се дават толкоз кинта![]()
ма soulfly няя пропусна по никъф начин ..
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
бе, тез хора лъжат или аз нещо не схващам.
в официалния сайт на Children Of Bodom е обявено, че от 3 до 5 август ще праскат на Вакен.
а тея какво ми обесняват, че на 3 ще идват тука??![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Тъй си и знаех, че май ще гледаме само Моторхед, Джудас Прийст, Рънинг Уайлд и Уайтснейк - гадните старчоци!!!!
глупости!
просто си мисля това всичкото да не е една голяма лъжа.
може хората да имат енстусиазма и желанието да го направят това, но просто да няма средства и бля бля.
още отсега май Морбид Ейнджъл няма да свирят.
от какъв зор ще идват и други добри групи в утрепаната ни държава? май се изсилват нещо.
дано да не съм права. дано, дано, дано!
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
off, ako tova ne6to e istina i stane...prosto ne moga da opi6a kolko mnogo 6te se radvam
no kato ni6to moje da stane nqkoq prostotiq i da vidim tiq grupi to4no nikoga...molete se da e istina;]
Абе Пора е прав
Аз лично вервах в началото,ама са осъмних кат ми казаха че и МТВ щели да го нснимат
Обаче верно ли е........
Ле Ле
Аз по начало не съм метъл,но за тва нещо ще се прежаля
DO YOU KNOW WHAT HURTS THE MOST...
YOUR BEST FRIEND'S DICK IN YOUR GIRLFRIEND'S ASS !!!
dam... men mi stiga slipknot da doidat - liubimcite mi te ... male i za r.d.-to miПървоначално написано от mary_jane_666
![]()
Admin-Coki:
Как ще лъжат бе хора?! Концертите ще се състоят..като изключим тоя на Nightwish щото се разпаднаха.. не само CoB ще свирят на Вакен-а ..други групи , които ще участват в тоя фест също ще забиват там.. за това са наели частен самолет , който да ги откара директно тама.. също тва чудо ще бъде записвано от много медии тъй като влизаме в рекордите на Гинес с него - най-дълги фестивал - 110 часа живо изпълнение и един от най-големите в Европа.. с малко повече късмет ще се напълни и цялата festival area (подготвена за около 230 000 човека) .. така , че хич не се безпокойте , а събирайте кинти щото такова нещо може да не се случи скоро пак
![]()
![]()
![]()
Thor, god of thunder
Let me die with a sword in my hand
Raise your hands, swords in the wind
Brothers of metal together again
With blood in our voices we ride
We'll fight till we win or we'll fight until we die
ако в един ден бяха
Children of bodom, Dimmu Borgir, Sodom,IN FLAMES, MORBID ANGEL
щях да ходя само за 1 ден..макр че и другите не са зле...
така или иначе ще сам за всичките дни така че...
абе яко \../,__![]()
Аве нали имаше няк'ви слухове че и System of a Down ще бъдат там, да не са те неизвестната група![]()
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.