da e zabelqzah 4e ima 25454 pusnati temi ot neq..ne e lo6o momi4eto stiga da spre da floodi..
ama i ti ne ostava6 po nazad kato si pusnal 2-3 temi za neq
vse o6te ima shans foruma da se opravi![]()
няма ...надеждата се загуби преди около годинаПървоначално написано от DeSsi
[img][/img]
Admin-Coki:
Снимката в подписа е прекалено голяма!
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
ti predi edna godina ne si vlizala tukaПървоначално написано от Lena
![]()
ахахахахахаххахаха виж кфо тфа че тоя ник ми е от 3 дена незначи че предитова не съм ФлизалаПървоначално написано от DeSsi
[img][/img]
Admin-Coki:
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
Ебати веселото, да се регваш юзъри и да гласуваш в твоя полза. Хора за бан има и те са повече от 1 (демек не е само Лена).![]()
Левски шампион але але!
ахахахаххахахахахаха мечтиииииииииПървоначално написано от air_J
[img][/img]
Admin-Coki:
Uau i kak si se pisala ? Muckata ?Първоначално написано от Lena
ахахаха абе хора вие добре ли сте?!Първоначално написано от DeSsi
Lea ,etrusca,meoll o6te iska6 li?
[img][/img]
Admin-Coki:
DIE!!!
ще стане по-лесно ако ме КиллнешПървоначално написано от MAD-DEVIL
[img][/img]
Admin-Coki:
Izchezni bezkraino veeeeeee![]()
![]()
![]()
ahahah da beПървоначално написано от DeSsi
когато вече няма ник с които не съм се регвала
[img][/img]
Admin-Coki:
Ем то малко си пролича ама карай...Първоначално написано от lina15
уенче, УМРИ МА ДЕБИЛКЕПо-тъпа си от струг.
Wazaaaaaaaaaaa fucki![]()
Пуснах две теми, за да е сигурно, че ще ги забележи Цокито. Ебахти админа, само си натиска парцалите и не се обажда. Ало, шефе, тука чакаме теб. Да се спре флууденето(е, не ни научи газовия да казваме флъд), пък с тоя дебил все някак ще се оправим. То тая е непоправима - бан по IP адрес... абе бан на всичко и да умира. Ако някой рапон реши да се прави на уенчето, айде същата съдба и на него.
П.П. Абе много голяма грешка е тоя брояч на мнения(ако това изобщо са мнения) и тези фенове, супер фенове и тем подобни глупости.
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
ми аз бе кои друг?!Първоначално написано от fallen
[img][/img]
Admin-Coki:
nikyv baaaaaaaaaaaaaaaaaan ! Nema pipate len4eto we !
Ko...koi sha ban-fa godenicata fe...tfa e dete s tri fishi obrazofaniq(ednoto injenerno) i zapochnato treto be...tri pyti Yra za yen4eto...pa i nali mi pyska redofno...![]()
само така миличко ,кажи им че не заслужафам банПървоначално написано от Lucifer4o
[img][/img]
Admin-Coki:
а,ми някои ми се нерви и хаиде да я банват,флуудеркаПървоначално написано от lina15
![]()
[img][/img]
Admin-Coki:
ми те 28 човека така викат ама както и да еПървоначално написано от TheNightRider
[img][/img]
Admin-Coki:
coki не ме банваи ,аз съм добро дете :PПървоначално написано от TheNightRider
[img][/img]
Admin-Coki:
За информация на модовете и админа: само днес до този момент са регистрирани 41 нови потребители, уенчето бълва по 150(тази вечер ще минат 200) дебилизма на ден, нощния ездач - 12(тази вечер ще минат 15), стеснителната - 30. Новите теми не мога да ги преброя.
Дори и в тази тема флуудят![]()
Безсрамие
![]()
Admin-Coki:
Само да отбележа, че всички видове потребители от сорта на hahaha и hihixa са дело на четирибуквието. Колко пъти гласува момиченце, пардон, тракторче5,6,30
![]()
Admin-Coki: