.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    one_girl^
    Guest

zakusnqva mi ... help

Zakusnqva mi s 8 dena i ve4e se pritesnqvam.S priqtelq mi go pravim seriozno,izpolzvame prezervativ,no ako nqkoi da se e skusal i da ne sme razbrali... Neznaq dali imam seriozni osnovaniq da se pritesnqvam dali sum bremenna.Pls kajete mi,ot kakvo drugo moje da mi zakusnqva?? I drugiqt mi vapros e:znae li nqkoi kakvo to4no predstavlqva aborta i boli li.10x predvaritelno!

Guest
    а ти на колко си години ако мога да попитам?

one_girl^
    Guest
    Na 17.

Виви
    Guest
    Здравей, първо се успокой!
    Може да ти закъснява от настинка или от бременност,НО за да си още по спокойна си купи тест за бременност!За абортите незнам абсолютно нищо освен ,че трябва да се правят при специалист!!!

Успех и другия път внимавайте!

ПС:Хора за да сте спокойни проверявайте презевативите и ги ИЗПОЛЗВАЙТЕ!

one_girl^
    Guest
    Mersi,Vivi.Dano da e ot nastinka. No,molq vi,pi6ete i drugite,koito znaete ne6to po vaprosa.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    test

Супер фен
    Град
    sofia
    na purvo vreme si vzemi opredeleno test,
    puk posle 6te misli6 na tatuk, no predpolagam 4e nqma da si bremenna kato ne se e kusal

Guest
    Poprincip stresut e edin ot prio4inite za zakusnenieto na cikula no ima i mnogo drugi.za 6tastie cikula ima pravo da zakusnqva okolo 12 dni bez pritesnenie,sled tozi period ve4e stava po- seriozno.

Град
    Гетото на СтараЗагора
    ве4е си бременна краи (КУЛНА ТЕ)

Wu-Tang Forever

Първо - успокой се! Даже и да е най-лошото(да си бременна), нищо не можеш да промениш.
    Второ - направи си тест! Тогава ще знаеш дали да се притесняваш наистина...
    Трето - може да ти закъснее по много причини, най-вероятната е, че на 17 все още цикълът ти не е "бетониран". Една препоръка - противозачатъчните имат свойството да регулират цикъла като по учебник.
    Четвърто - даже и да си бременна, с пълна упойка не боли(по време на самия аборт), след това - може и да боли, но както боли, когато ти идва мензисът. Не се съгласявай да ти правят аборт без упойка - тогава вече БОЛИ-И-И-И!!!
    Пето - ако не си бременна, не е зле пак да отидеш на гинеколог, нередовният цикъл може да е симптом на някои аномалии(напр. кисти на яйчниците), които не е зле да се лекуват навреме.
    Успех!

macka spoko!az se bqh pobarkala to4no po sa6tata pri4ina predi sedmica.
    1)zadaljitelno kolkoto e vazmojno po skoro si kupi test za bremenost(prepora4vam ti sure check rozov)i go napravi za da se uspokoi6(ili pone da znae6 kvo stava)-kolkoto po rano tolkova e po lesno ,ako e stanalo ne6to
    2)govori s mom4eto ako e stanalo ne6to-toi trqbva da znae i da poene stanovi6te po vaprosa
    3)kazaha mi 4e aborta e m/u 150 i 300lv.,no trqbva podpis na roditel(a nelegalen ne ti prepora4vam)
    4)NAI VAJNOTO NE SE SPI4AI-NAI VEROQTNO ZATOVA NE TI IDVA(na men mi doide na sledva6tiq den sled kato napravih testa-ve4e bqh po spokoina)

I MACKA,POBARZAI!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    ямбол
    значи една пр имаше подобен пр и аз мн се притесних значи какво направи тя и какво я посъветвах аз...
    тест на 2 3 дни по добре направи 2 теста и ако е отрицателен спокойно! ако и слид 1 сед след теста не ти дойде иди на лекар примерно с приятеля ти или с приятелки.

...

i az imam po4ti su6tiqt problem zakusnqva mi samo4e ne sum pravila sex nikoga kakvi moje da sa pri4inite?

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от damnedchild
    i az imam po4ti su6tiqt problem zakusnqva mi samo4e ne sum pravila sex nikoga kakvi moje da sa pri4inite?
    Бременна си честито Стигате бе вече взе да става банално има толкова теми по въпроса ,ако сваляш много килограми,ако си подложена на стрес,смяна на обстановка,смяна на климат дори и най-простия грип може да ти забави цикъла стига сте се вкарвали в паранои ...

защо пишете в толкова стари теми бе

МмМм не бях обърнала внимание на датата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си