.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Ужасената
    Guest

Плс Кажете ми !!!

Значи и мен като много хора ме е страх от зъболекари,но въпроса ми е на някой от вас вадили ли са ви постоянен зъб?Боли ли,има ли кръв.. моля ви кажете ми и горе долу колко време е самото изваждане и после колко време държи упойката???
    На мен ми предстои след 2 дена,но ме е адски страх,на мен ме е страх от лекуване на зъб а от това,да не гооворил,не сам спряла да плача.. на 17 съм!!!

Голям фен
    Град
    големото село софия
    не. не боли. но аз съм малко мазохистка така че не мога да ти дам обективен отговор..
    успокой се
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Just ReLaX,kakto se kazva! Na men ne sa mi vadili,no predpolagam,4e nqma da e bolka za umirane.Strahut e nai-lo6iqt suvetnik na 4oveka,nali znae6!Vij sq...nqma ot kvo da se pla6i6.Upoikite poprincip ne traqt dulgo...v smisal,4e traqt kolkoto da ti opraqt ili izvadqt zuba i nekade 5 minuti sled tfa i si OK! Nqma se pla6i6!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Супер фен
    Има известна болка защото все пак се изтръгва от корена и там където е изтръгнато се образува раничка и кървене. При поставяне на достатъчно количество упойка болката може да се сведе до минимум но едва ли няма да я има изобщо. После ще те боли около седмица но всеки ден все по-малко докато зарастне мястото. Успех

Слушай майка си и няма да сбъркаш!!!
    Случвали са ми се всички гадости, дето един зъболекар може да причини на човека! Ваденето на зъб е едно от най-леките, повярвай ми! Номерът е: първо- да отидеш при изявен хирург-стоматолог. Боли малко при поставянето на упойката(както,когато ти слагат инжекция), но после не усещаш почти нищо(когато хирургът е на ниво!!!). Няколко часа след това(когато мине упойката) може да заболи, но проблемът се решава с течен аналгин(второ!). Не е желателно да правиш промивки с лайка или тетра до 24 часа след ваденето. След това - може(ако въобще се налага). Това е третото - само плюеш, без да плакнеш с течности!!! Успех и кураж - нищо страшно няма! По-гадно е да ти стържат кариес или, недай си Боже, пулпит!

Sp33Dy
    Guest
    vij az sam na principa 4e trea da stiska6 malko i vse 6te doide momenta v koito vsi4ko 6te e svyr6ilo i togava 6te vidi6 4e ne e bilo tolkova stra6no...
    pri men e taka i s injekciite i s mn dr takiva bolezneni laina misli si za tozi moment i mn byrzo 6te prestane6 da se pritesnqva6.. povqrvai mi znam go ot li4en opit... pravili sa mi okolo 5 operacii ti za edin zyb se vaika6 Spoko
    pi6i sled dva dena da kaje6 kak e minalo i da ne zabravi6!

Ne sum 4el kakvo sa te posavetvali drugite,puk i ve4e trqbva da si bila na zubolekar,no zub ne se vadi.Probvat se vsekakvi le4iniq samo i samo da se spasi zaba po nqkakuv na4in.V po kraen slu4ai se umurtvava,4istqt se koreni,"zacemntirva" se 6tivt,korona.IZkustven,no se polzva i ne e dupka!
    Ako puk mu e pisano......out

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    I na men 6te mi vadqt skoro
    Zabolekarkata mi me naso4i kym hirurg,kaza,4e e normalno da boli pyrvata sedmica,no 6te mine

Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си