- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- 16 godini - 22 sm
Normalno li e da mi e 22 cm penisa a sum samo na 16 godini i masturbiram ot 1 klas???4akam otgovor!!!!
Нямам такъв случай в практиката ми ! Да не би да го мериш от гъза до върха?
![]()
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Първоначално написано от дрЕБОсъчко
![]()
awe neznam ama ako izvada palamarkata i vi q udara ot 4eloto nema da stanete!!!
pich mnogo ti e golem uq... da ne da polzvash pompichka?
da we az sum fabrika za pompi4ki po cel den izpolzvam taka nare4enite pompi4ki!!!Nqma takova ne6to i ti da du6i6 smoka ot 1 klas i na tebe 6e ti e takuv!!!!
e az se 6ibam ot 6esti klas i pi4kata mi si e normalna
vah basi pruchkata ...xaxaxaax ko praish ti be moya edva stiga 19-ka ...tvoia sigurno shte stane oshte 3-4 stanta po goliam...tamun shte ti stigne do kolqnoto![]()
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Ами, пич, какво да ти кажа. гордей се с фара си!!!
Не на всеки е такъв. Разстоянието между палеца и показалеца ти също ли ти е 22 см.
Виж, с мастурбирането...
Стига си лъскал, топките ще ти станал на грахови зърна. Дай си малко почивка!
Ти си знаеш, какво правиш!
maooo za kakuv kur si govorime pi4 ot kade vadi6 toq salam we???![]()
leleeee ebati palamarkata!!!
eto vi link da vidite par4eto deto ne vervate!
http://www.uii.hit.bg/kur.jpg
Aha-a-a-a!Ti si Mitjo Pishtova!!! :P
Линийката е с отрязани 5 см.
))
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
тфа ся за да се изсфукаш ли ? за кво?
се едно някое момиче да пише: на 16 съм и циците ми са с обиколка 100
ииии.......кво от тва?
Dr.Smurph ti si nai golqmoto kompleksirano kopele deto sum vijdal v neta!kak 6e e otrqzana we ne vidi6 li 4e teniskata pri snimaneto e zakrila drugata 4ast!Mn si zle bratko ti sigurno pi6e6 taka 6tot si nekuv impotenten pederast koito ne e 6ibal jena cql jivot i na vsi4koto otgore i s malka pi6ka 100% sum siguren!!!
daje ne gleda6 4e se vijda 4e ne e otrqzana dava se zooooommm moi 4ovek ili si izvadi tupite caisi ot guza i si gi sloji!!!!
Ооооо я стига тва с палеца и показалеца е пълна глупост.Митове и легендиПървоначално написано от Xaralambi
![]()
ей путьо не ми се газари бе моя 50 сантима дееба как ги мразим тия къде се прават на дупета
Обича боба, леба и да е*а
За сведение на интересуващите се мога да кажа, че размера ми е нормален (17 см), но по-важното е, че е далеч по-работлив от колкото ще бъде твоя след 5 години, я може би дори и от сега. Комплексара освен това не съм аз,а този, който си размахва хуя из сайта.
Doc e mnoo prav. Ochevadno e che temata e sazdadena za da moje nqkoi da izpakne s dadenostite si!
A kato ti e tolkoz golem tolko mozak da go upravlqwa6 ima6 li ili ne znae6 ko da go prai6?
Айде, айде, виждал съм момиче на 13 с обиколко 115, такаче...Първоначално написано от Sugar4e
Но все пак по темата... доста интересно, да предположим че на снимката дето е пуснал си е мерил пишката, а това че доста хора са отворили снимката си е лично техен проблем, няма да коментирам. Към автора на темата: Щом си пускаш такива снимки, какво като ти е 22 см.? Пичка не си виждал досега... а като те гледам и по какъв зрял начин коментираш отговорите тук, и с коро няма да видиш. Ако си се надявал да спечелиш очичките на някое девойче тук. Честито, спечелил си ги на всичките които са го видели, дори и на момчетата ако съдя по постовете... Но от всичките тези фенове, нали се сещаш на по колко години са и как изглеждат?![]()
ПП: С този пост не целя да обидя който и да е било, просто си изказвам мнението.
Don't hate me, I'm just blind.