- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква ОС използвате?
Интересно ми е каква операционна система(Windos ,Linux Mac OS ...) предпочитат тийновете.
Windows![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Windows
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ле ле само Windows![]()
Linux разбира се.![]()
В повечето случаи Windows,но се налага и linux понякога![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Windows
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Windows
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
windows... mnogo 6ibano jivotno ! ama ve4e ne se zanimavam s mnogo ne6ta na kompa taka 4e ... sum go zarezal da se opravq sam![]()
Windows XP 2005 Media center
Много ми се иска да кажа Линукс, но просто нямам време да се занимавам с него и затова си седя на Уиндоуса![]()
HMSU.ORG
същотоПървоначално написано от Black_Orchid
![]()
windows
Windows![]()
UsmiHvai Se DoRi k0gaTo Ti e TyJno, ZasHtoTo Nik0gA nE zNaeSh k0i sHte Se VliUbi v uSmivKaTa Ti!
Windows![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
windows XP
ся съм на Уиндоус, ма скоро май ще минавам на Линукс
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
До скоро бях с XP ,но сега -с нищо
Наеба ми се компчето и ще видим...![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Windows XP
Win XP ; SP 2![]()