.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Болки

Hybrid View

Guest

Болки

От около 2 дена имам лека болка на моменти малко по-нагоре от пъпа и в дясно.На какво може да се дължи това?

Голям фен
    Nie ne sme lekari i ne mojem da ti kajem kakvo ti ima.Nai-dobre govori s nqkoi ot roditelite ti ili otidi na lekar

Супер фен
    Ако са нетърпими пий Бусколизин за да изкараш до утре и сутринта отивай защото ненавременното лечение води до усложнения

Над пъпа, вдясно(твое дясно) се намира черният дроб + жлъчка. Това го казвам просто за информация. Бягай на лекар, ако болките не преминат до утре! Недай си боже, може и хепатит да е... Дано да е нещо безобидно, но по-добре иди на лекар, да се успокоиш поне! И в такива случаи кажи на вашите, а не тук. Даже и да има лекари, по нет-а нищо не могат да ти кажат със сигурност...

Супер фен
    Град
    Sofia
    Най-вероятно произхода на болката е дебелочревен. Възможно е да си яла нешо газообразуващо или да не си ходила по голяма нужда редовно, или просто да си яла нещо "тежко" и мазно.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    вчера ходих при личната ми лекарка и тя ме прати на изседвания.Отидох и резултатите бяха оки всичко си е както трябва,дори ми казаха че не е апандисит.Но когато отидох при личната ми лекарка тя каза че щялада ме праща на хирург да ме режат и днес пак съм на изследвания.На кого да вярвам щом изследванията ми показват че ми няма нищо,а докторката казва друго?

Град
    In the shadows
    От личен опит знам че личните лекари не са 100% разбирачи. Аз бих вярвал на изследванията. Но не знам. Сестра ми имаше сратснат апендикс със тъканите зад него. Нищо и нямаше на апендиска но стастването само по себе си наложи операция. Така че ... ако искаш почакай и ако не мине ходи вече при специалист...

Последната промяна е направена от LycanthropE на Mon Feb 31, 2009 25:47 pm; мнението е било променяно общо 99 път

Guest
    стастването?
    Колко време трае операцията знаеш?
    И колко време трябва да лейа в блница?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си