.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    emi.. da popitam de..
    Guest

koi e hodil na.......

.....genekolog ,koito e :
    kak e?
    kakvo tochno vkluchva profilaktichniqt pregled?
    vqrno li e 4e na 3 meseca trqbva da se pravqt profilaktichni pregledi
    srama se preodolqva nali????

Guest
    Еми аз лично не съм ама една от моя клас ми беше разправяла за нейния преглед и колко гадно било...С некви метални глупости да ти бъркат там..(да оставим на страна,че метала надали е бил стоплен преди това,така че брррр... ) и с клечка да ти взимат секрет от матката и.. блякс.. Верно,няма начин да е приятно ама с всяко нещо трябва да се свиква,особено щом е за твоето здраве.Пък това за редовния преглед.. ако водиш активен полов живот е препоръчително да си редовна при чичко генеколога,но все пак всичко си е до личен избор.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Аз съм ходила 3 пъти на гинеколог понеже имах малко проблеми и искам да ти кажа,че изобщо не е толкова гадно...Като отваряше влагалището с онзи металния уред не болеше толкова много,като имаш на предвид,че беше 2 дни след като бях правила секс за първи път и още ме болеше...Вярно,че чувството не е много приятно,но трябва да се изтърпи няма как...Пък и да не говорим,че гинеколозите са деликатни хора и би трябвало да те предразположат

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Guest
    "не болеше толкова много" ??!?!
    Леле .. а аз си мислех, че изобщо би трябвало да не боли .. 'на преглед' ..

Ами ако се стягаш, може и да те заболи леко. Номерът е да се отпуснеш. Неприятно е, но няма как. То кой ли преглед е приятен - като ти преглеждат гърлото или на зъболекар да не би да е приятно?
    Това е истината дечица - всички приятни неща на този свят са свързани (за съжаление! ) и с неприятни усещания... Това е цената, която плащаш, за да си "голям"... Като искаш да правиш секс - ще траеш и при чичо доктор!
    А на по-срамежливите ще препоръчам на първо време да се ориентират към жени-гинеколози. Има много такива и не са по-лоши специалисти от мъжете. Пък и ръцете им са по-малки!

Голям фен
    Град
    големото село софия
    дрън-дрън.
    кое му е неприятното !? сваляш гащите, сядаш на стола, най-вероятно взимат секрет от влагалището с 1 тънка клечица и сичко тфа трае точно 3 мин., и през това време си лафиш за нещо странично с гинеколога.
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

..

Hodila sum...i vypreki 4e mi be6e bezkraino nepriqtno.. ne e tolkova bolezneno..
    A puk ako si destvena-izob6to ne se pritesnqvai-nai-mn sekret samo da ti vzimat..
    Ako padna...pone iskam da znam 4e sum sko4ila..a ne 4e nqkoi me e butnal...

Град
    пловдив
    еми аз не съм ходила...
    ама като се замисля трябва да ида.....
    ама се нямам време
    иначе.....може би първия път ще ми е малко конфузно....ама кво толкоз

Ами и аз мисля скоро да го посетя за пръв път хаха незнам кво ще е всмисъл дали ще се притеснявам ама трябва ..

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    аз като ходих , само ми бръкна в пръст и с някви метални пръчки , понатисна ме отгоре (венерения хълм) и тва беше...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си