- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За киното?
Реших да пусна тема за киното...А вие обичате ли да ходите и то често ли просещавате кино салоните?Кои кина предпочитате?А кой беше последният филм който гледахте там?Ако имате възможност да изберете кое бихте посетили кино или театър?Благодаря предварително за отговорите ви![]()
Predi nqkolko godini vsqka sedmica hoden na kino, no sega nqmam tolkova vreme
obache poneje sym adski privyrzana kym izkustvoto ne propuskam svobodnite momenti. posledno gledah Million Dollar Baby strahotna drama
!!!
a inache bih predpochela teatyra ( strast mi e)
ооо,да![]()
редовно кисна в арена 2![]()
Последния филм...Абе не му помня името
/ленчето знае/
Най-много си предпочитам арена 2 защото е новичко,хубавичко и ми е близко![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Mrazq , otvratitelno e 2 chasa da sedish na edno stolche i da se garchish.. Ot kakto imam net (blizo 4 godini) ne sam poseshtavala kino , nqmam i namerenie, drugo si e da si legne na divana i da si zqpam![]()
I az sum na tva mnenie... Vku6ti ako ne dr, pone moje6 da si pause- ne6 filma, a v kinoto nqma koy da te 4aka da se izpikae6 (:Първоначално написано от Atika
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Първоначално написано от Tiffany
am,da obi4am da hodq na kino,ama hodq rqdko,za6toto nqmam mnogo vreme![]()
poslednia film ,koito gledah be6e ..e pa zabravih![]()
ama .. po mi haresva da si gledam filmite v nas,a ne na kino ...
predpo4itam teatura![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Скоро не съм ходил на кино. Иначе предпочитам кино пред театър
Аз много обичам да ходя на кино.Самата амтосфера е по-различна.А последния филм който гледах беше "Гняв"![]()
мммда и аз мноУ кисна в арена 2 ,най-яко е ,най-близо ми еПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
абе мноУ обичам киното (затфа искам да уча сценография и кга)
а иначи последния фъки които гледахме заедно беше "зарете на хаоса"))
най-готини зали са 9,10,11,12,13,14 най-големи
другите също са #1 но са малко по-малки
в 15-та не съм Флизала щото тя е саму за предпремиери
[img][/img]
Admin-Coki:
Снимката в подписа е прекалено голяма!
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
обичате ли да ходите и то често ли просещавате кино салоните? - Много обичам да ходя на кино но скоро не ми се е отдавала тази възможност
Кои кина предпочитате? - Ми то има 2-3 кина в СТЗ..избора не е голям
А кой беше последният филм който гледахте там? - Амм..Къщата на восъка..
Ако имате възможност да изберете кое бихте посетили кино или театър? - Кино разбира сеНа театъра ще заспя
Keep smilin'
къщата на восъка е много готин филмПървоначално написано от DeSsi
) много му се накефих
![]()
[img][/img]
Admin-Coki:
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
Mi...rqdko xoa...nqq freme-nqa pari...posledniq film... MindHunters... ama mislq 4e teatara e mn stoinostno izkystfo koeto za sajalenie fse po malko mladi ocenqfat![]()
ми мило защо не ме заведеш на театър,аз много обичамПървоначално написано от Lucifer4o
btw ловци на мисли беше добър филм много яко умряха всичките
[img][/img]
Admin-Coki: