- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Найтуиш се разделят с Таря?!?!
кажете,че не е вярно!!!Моля ви!!!!
Финландските симфонични метъли NIGHTWISH обявиха, че се разделят с дългогодишната си фронтдама Tarja Turunen. Това стана ясно от отворено писмо, публикувано от лидера на групата - клавириста Tuomas Holopainen. В него се обяснява, че останалите четирима музиканти са стигнали до единодушното решение да уволнят Tarja., след като отношението й като личност и професионалист спрямо бандата се е променило коренно в негативна посока през последните години. NIGHTWISH ще продължат напред с нова вокалистка.
![]()
за съжаление е абсолютно вярно
KAKVO??? NEEE!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
ъъъ баси наитуиш-а ше е тфа![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
E EBASI KVA 6E E TAQ GRUPA BEZ TARJA BE![]()
ne moga da povqrvam
ne...dano ne e vqrno....ne moga da go povqrvam
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Poznayte kvo may nqma dsa slu6am ve4e![]()
†
†
На официалната страница беше публикувана информация, гласяща, че тяхното DVD "End of An Era" е било записано успешно. Уви, пише още, че 'край на ера' съвсем не е случайно.
Има отворено писмо от Tuomas, гласящо, че Таря няма вече място в групата. През последната една година те са били колеги, а не музиканти в група. Основният творец в Nightwish е отвратен от това, че вокалистката гледа на бандата като на бизнес, а не като на творческа машина, както е било в началото.
Още информация, тук:
http://www.nightwish.com/english/lettertotarjaen.html
i az takaПървоначално написано от Sinister_Doll
...e vse pak 6te prodylja da slu6am pesnite ot vremeto kogato e bila s tqh....no edva li 6te namerqt glas kato neiniq....a dori i da namerqt...prosto nqma da e NIGHTWISH
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Nightwish sa super qki.Bez Tarq 6te sa kato...ni6to.Sinister_Doll e prava-ve4e nqma da se slu6a Nightwish![]()
Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично.
Един човек, а всъщност всичко..
Мхм,ще намерят няква кифла,дето и на малкия пръст на Таря няма да може да стъпи...Първоначално написано от ^FaiNt^F
Още не мога да повярвам.
??????
не мога да повярвам. това е любимата ми група ... мамка му.
никога не съм си представяла, че ще се разрева за такова нещо.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
аре стига пък вие - се едно някой е умрял...![]()
Sajalqfam za fenofete na Tarja ama az i bez tfa ne mojex da ponasqm Nightwish..ai da sa razpadat kat` spice girls...nqa sa trognaПървоначално написано от mary_jane_666
![]()
аааааа да си имаме уважението!!!Не сравнявай Найтуиш със Спайс Гълрз,ОКПървоначално написано от Lucifer4o
![]()
![]()
![]()
все едно аз съм го казалане мога да повярвам. това е любимата ми група ... мамка му.
никога не съм си представяла, че ще се разрева за такова нещо.![]()
Seki s fkysa si fe...za razlika ot Fas oba4e az ne nalagam moito mnenie na nikoi...spomenafam si samoПървоначално написано от luDo_LaPe^
![]()
да. нещо в Nightwish умря. тази група промени всичко в мен и мисля, че мога да си рева спокойно.Първоначално написано от chupacabra:)
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
не виждам смисъл. бъдещето на групата с таря може би нямаше да ти хареса..? а пък миналото си остава...Първоначално написано от пор
и нищо не се губи.
така че донт уори![]()
Tarja?Neee!
mamka mu ako Tarja se mahne ot Nightwish neznam kak shte go prejiveq - tova e liubimata mi grupa - 4-ta godina nemoga da spq bez tqhna pesni4ka be mama mu stara ...
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ухааа
Най-накрая. Найтуиш бяха отвратителни. Тая Таря не стига, че беше ултимативно ръбата и грозна ама и пееше ужасно.![]()
![]()
![]()
Усещам как сега ще ми станат любима група, щото сега ще са по-добре.
Посочените прични за раздялата на сайта са нещо от сорта на:
"Таря стана супер надута курва, която мислеше само за себе си и караше всички да се съобразяват с нея. Тя не обръщаше внимание на никой и не говореше с никой в продължение на 1 година. Отменяше редица концерти за да може да се среща с приятели и да ходи на кино и никога не идваше за репетиции. Не можем да работим с такъв човек, за това я изхвърляме, мама и деба!"
Neuvajenie li ulavqm v posta ti???Първоначално написано от xchampionx
100 kam6ika na golo!
†
†
Неуважение + факти. Толкова ли е трудно да се приеме, че идолката ви въобще не е такава каквато изглежда? Толкова ли е трудно да приемете, че е била в групата само за парите и славата? Това не го казвам за да ви дразня, казвам го, защото според писмото на сайта им така излиза.![]()
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mahnaha nai posle taaa ku4ka ! Ne stiga 4e za nishto ne udarashe s neq mi i bez neq oshte po zle![]()
![]()
Nightwish suuuuuuuuuuuuuuuux ai..