.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Абееее...... аз колко издрусах , колко партита глупости мизерии , и просто си казах "край" и повече не пипнах нищооо ! Иска се воля....!
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    Абееее...... аз колко издрусах , колко партита глупости мизерии , и просто си казах "край" и повече не пипнах нищооо ! Иска се воля....!
    колко си друсала? и кво
    На въпроса "колко" - МНОГО !
    А на въпроса "какво" - Екстазита , амфетамини....
    Правила съм си рекорди .... абе не е малко тва дето правех..
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    ами...кфо да кажа,то толкова се изписа,толкова се карахме,спорихме,ясно е,наркотиците са вредни,няма сега обаче да защитавам джойнта и да ви казвам , че не е входна врата нито пък се зарибяваш щото ми писна и все ще се намери някои 'компетентен' дето разбира повее от изследванията,както и да е.Въпроса е в това,дали можеш да сложиш границата за себе си...казвала съм го,който не може да я сложи или мисли ,че няма такава,жалко за него. И не мисля,че не може да отидеш на партъ без да се надрусаш,не съм прайла анкета ама знам,че около 20-30 % примерно на партито са чисти(горе-долу толкова) малко са нали?! даа,определено е малко и е жалко,аз го правя ,не отричам,но взимам по 1 хап на 4 месеца примерно и не живея с идеята за това...така трабва да мисли всеки,аз не ставам с мисълта-лелее са от къде ше намеря 10 или 15 кинта за хап или амфети или кфото и да било...зависи от настройката ти и ЗАЩО се друсаш.Не мисля,че тези партита са безмислени и тн. както казва автора..кое е лошото човек да се забавлява,хората отиват там да се отпуснат ...ако ти не можеш да спреш да се друсаш и ти пречи на учене и кфото и да било то това е лично твои проблем,човек тряа да умее да разграничава нещата,който прави.Друсането на парти си е едно( ако не е всяка седмица ест,дори и всеки месец не е кой знае колко добре) а ученето съвсем друго,напрай си една граница м/у тях ,аз се справам изключително добре както и доста хора.Като загърбиш ценностите си,забравиш желанията си,мислиш си'и така ми е добре' ,потъпкаш принципите си-да,става трудно...това е харалтер и воля!!! Какво искаш да ми кажеш,че си мислиш са за мацката ,обаче толко ти се друса,че само тфа ти е в главата -поздравления,ти си първият обладан ...е не е така...отиваш на парти и си взимаш щото си си изградил такъв стериотип и ти е нещо като навик...основан на психиката ти,а не на физичексата зависимост.Ще изпаднеш ли в абстиненция ако просто си кажеш- еми ше отида на парти без да взема,пак ше се забавлявам,ше ми бъде яко.И точка отиваш...кфо...ше се сдухаш обаче там,че приятелите ти са се напрайли на копеленца ,а ти не си и мислиш ,че на тях им е по яко и някой ше се намери да почерпи,щото иначе не усешаш музиката... е тфой проблем пич...но всичко е в главата ти...наложи си го няколко пъти да отидеш без и ше видиш как можеш...Щото аз мога да отида и с хапове в джоба ,ма моа и с един джойнт,мога и без нищо и пак ше се забавлявам Има useri и useri...бъди от интелигентния,умерения уравновесен тип,а не от изчадието,което по цял ден кеси на пейките ф парка,пуши джойнт,пие бира,жечер се друса и така..така мн ясно,че няма да просперираш...не щото употребяваш.Незнанието,зат ъпяването и желанието за употреба,не идва от самата нея,а от нечетенето и нежеланието ти за смислен живот като цяло ае respect
    napulno vqrno mn me radva 4e ima xora koito sa na su6toto mnenie kato men evalata akzvam tva e samata istina =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Guest
    Така е...
    И аз като бех на 15 реших да опитам,пушех трева после почнах все по редовно миналото лето всеки ден почти,амфети опитах и просто си ебавах майката.
    Поне некъде октомври месец се спрех,защото срещнах едно момиче което ме промени напълно.
    Но не се знае,от тогава от време на време дърпам но не се знае дали един ден няма да започна отново.
    Искам да ви кажа на всички малки пишлемета дето се мислят за гъзари като пушите трева че един ден ще умрете от тия лайна-давам ви пример малко след нова година един много добър приятел си отиде на 22 години от шибаният хероин.
    Пътя е към гроба,за това спирайте наркотиците са най-лошото нещо.

Пич,много си прав/този,който е пуснал темата/и така като гледам,смятам,че си точен...ддзн.И на мен ми си ще да кажа на един човек СПРИ!,да му изтъкна нещата от "готината" страна на живота,обаче тва никога няма да се случи и за жалост той,както много други ще си отиде от този свят-бавно,но сигурно...за жалост!
    Let the beats control your soul...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами да то е ясно че всички знаем какво причиняват наркотиците. .предполагам че повечето хора който са зимали нещо знаят за кво стават вапорс..да аз знам какво причинява тревата ...да аз пуша трева ...да на мен не ми пука за момента ..може би тва звучи кофти ... но може би съм твърде малка да осъзнавам същността на нещата ..
    пак пиша пълни глупостии деии ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    OUT OF SPACE
    TO VINAGI IMA PERIOD V KOITO NE TI PUKA KOLKO I S K'VO SE DRUSA6 I NE E OT GODINITE ... MOJE I T'VA DA VLIAE AMA NE MISLI6 LI 4E SI MNOO PO-NAQSNO KAK STOQT NE6TATA OT KOITO I DA E PO-V1ZRASTEN KOITO NE E DRUSAL ILI PU6IL NIKOGA? VINAGI IDVA MOMENT V KOITO SE ZAMISLQ6 K'VO PRAVI6 I TOGAVA 6TE SPRE6 OBA4E TRQBVA DA MU DOIDE VREMETO SAMO GLEDAI O6TE DA SI SAMO NA TREVI4KA 6TOTO TQ SE SPIRA AMA DRUGITE SHITOVE......

Супер фен
    как се почва ли.. интригуващо.. а как свършва? не мога да кажа..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

edin 4ovek
    Guest

po temata

abe neznam dali iskam da drusam !
    vseki put e edin i su6ti filma
    tva me drazni
    i si kazvam nqma pove4e da drusam
    6te mi e po qko bez tezi gadosti
    ama kato se vidq s priqtelite
    i krai
    zapo4va se
    biri
    4adeli
    jam
    a moje i nekvi hapove
    i cql den se razkarvame za nekvi oferti
    i obikalqme nadrusani sofiq
    ot liubopitstvo po4nah
    gajeto mi s koeto hodeh mn ama mn dulgo drusa6e
    i to pred men
    i edin den otidoh
    vzeh si ot edin priqtel
    i taka
    napravih si seriq ot tri dni
    verno svalih pet-6est kila
    no posle se 4uvstvah kato parcal
    basi romana napisah
    narkoticite izostrqt nervnata sistema
    i poradi tozi fakt po4nah da se karam s maika mi
    mn tupi ne6ta
    no nqkoi hora jiveqt na na6 grub
    mn hora se izhranvat ot nas
    diluri, posle kato se razboleeme lekari, posle psiholozi, i internati
    zatvori

SLU6AITE
    az o6te ne sum re6ila da se spra
    za6toto ne sum sre6nala 4ovek koito da mi govori za tova sigurno
    no VIE ne po4vaite
    az vi obqsnih za kvo stava na vupros
    nqma kakvo drugo da nau4ite
    povqrvaite mi

edin 4ovek otnovo
    Guest

po temata pak

abe vie verno ste mn filmirani hlapeta
    napravo nz kvo da kaja
    spokoino
    ne se filmiraite 4ak tolkova
    ne sa hubavo ne6to narkoticite
    NO i az kato malka si vikah 4e sa lo6o ne6to
    i vijte kvo stana
    vinagi sum mrazela narkomanite no i az stanah takava
    i kvo ot tva
    ne sum omrqla
    spokoino hora
    jiveite
    di6aite
    nie 6e si vzimame ne6tata a vie gledaite
    i molq horata bez opit ili s tupo mnenie da ne si pravqt truda da pi6at !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си