ами...кфо да кажа,то толкова се изписа,толкова се карахме,спорихме,ясно е,наркотиците са вредни,няма сега обаче да защитавам джойнта и да ви казвам , че не е входна врата нито пък се зарибяваш щото ми писна и все ще се намери някои 'компетентен' дето разбира повее от изследванията,както и да е.Въпроса е в това,дали можеш да сложиш границата за себе си...казвала съм го,който не може да я сложи или мисли ,че няма такава,жалко за него. И не мисля,че не може да отидеш на партъ без да се надрусаш,не съм прайла анкета

ама знам,че около 20-30 % примерно на партито са чисти(горе-долу толкова) малко са нали?! даа,определено е малко и е жалко,аз го правя ,не отричам,но взимам по 1 хап на 4 месеца примерно и не живея с идеята за това...така трабва да мисли всеки,аз не ставам с мисълта-лелее са от къде ше намеря 10 или 15 кинта за хап или амфети или кфото и да било...зависи от настройката ти и ЗАЩО се друсаш.Не мисля,че тези партита са безмислени и тн. както казва автора..кое е лошото човек да се забавлява,хората отиват там да се отпуснат ...ако ти не можеш да спреш да се друсаш и ти пречи на учене и кфото и да било то това е лично твои проблем,човек тряа да умее да разграничава нещата,който прави.Друсането на парти си е едно( ако не е всяка седмица ест,дори и всеки месец не е кой знае колко добре) а ученето съвсем друго,напрай си една граница м/у тях ,аз се справам изключително добре както и доста хора.Като загърбиш ценностите си,забравиш желанията си,мислиш си'и така ми е добре' ,потъпкаш принципите си-да,става трудно...това е харалтер и воля!!! Какво искаш да ми кажеш,че си мислиш са за мацката ,обаче толко ти се друса,че само тфа ти е в главата -поздравления,ти си първият обладан

...е не е така...отиваш на парти и си взимаш щото си си изградил такъв стериотип и ти е нещо като навик...основан на психиката ти,а не на физичексата зависимост.Ще изпаднеш ли в абстиненция ако просто си кажеш- еми ше отида на парти без да взема,пак ше се забавлявам,ше ми бъде яко.И точка отиваш...кфо...ше се сдухаш обаче там,че приятелите ти са се напрайли на копеленца ,а ти не си и мислиш ,че на тях им е по яко и някой ше се намери да почерпи,щото иначе не усешаш музиката... е тфой проблем пич...но всичко е в главата ти...наложи си го няколко пъти да отидеш без и ше видиш как можеш...Щото аз мога да отида и с хапове в джоба ,ма моа и с един джойнт,мога и без нищо и пак ше се забавлявам

Има useri и useri...бъди от интелигентния,умерения уравновесен тип,а не от изчадието,което по цял ден кеси на пейките ф парка,пуши джойнт,пие бира,жечер се друса и така..така мн ясно,че няма да просперираш...не щото употребяваш.Незнанието,зат ъпяването и желанието за употреба,не идва от самата нея,а от нечетенето и нежеланието ти за смислен живот като цяло ае respect