Е, доживях и аз да пусна нещо на такава тематика
Сега, по същество.
Искам ви съвет. Утре е кастинга в едфна агенция, където искам да се запиша, но май няма да отида. Честно казано не съм от момичетата, които като малки са си мечтали да бъдат модели, но наскоро ми щтръкна (сори за глагола, но просто той ми изглежда най-подходящ), че няма да е зле да тръгна право срещуу слабите си страни. Такава е и публичната изява за мен. Но не тук е проблема. Просто всеки си има недостатъци. Аз си се харесвам и то много, но имам леки дефекти. Предпочитам да съм фотомодел, но пък имам лоша кожа. А пък за манекенка по-ставам, но пък ходя съвсем леко навътре, което само по себе си е лошо. А сега право към въпроса:
Струва ли си да се занимаваш с това? Знам, че то ще помогне много на слабите ми страни, но все пак. Просто се харесвам, но не мога да се сложа покрай всички тези едва ли не перфектни момичета. Просто не мога.
Утре на кастинга отиват няколко мои приятелки и както и да го погледна аз ставам за работата повече от тях. Просто една е ниска, друга е с изпъкнал гъз, трета има зъби, които си личат от километри, четвърта е без талия и без цици. Просто не ги виждам. Но те все пак отиват там с високо вдигната глава и затова ги уважавам. Са ще кажете, че това само проваля момичетата, но аз съм на мнение, че човек сам избира пътя си.
Е, вие на какво мнение сте?
П.П. Сори, че ми е толкова объркано, но самата аз съм такава в момента.