Сега ще опиша,защо
според мене не е хубаво да си моделка...
1.на тази възраст(15-16) е раничко да се занимаш с манекенство...защото училището и "работата на подиума" ще са трудно съвместими..а образованието е важно
2.малко или много ставаш от онея надувки..имаш се нещо повече от другите...щом като си удобрявана и харесвана от журита..и други там...(почваш да гледаш от "по-висок клон" )
3.не всички "моделки" успяват да имат "звездния" живот,който очакват...
4.неприлични предложения и оферти...
...и още много други негативни причини мога да изброя..
Естествено,че смятам,че има позитивни страни...но мисля че са по-малко от негативните...
Сега относно твоят въпрос...
Аз смятам,че задължително трябва да отидеш...защото това е само кастинг...не е сигурно,че ще те изберат...А ако го направят...не е казано,че задължително ще се запишеш..
Отиди,виж..обстановката,кон уренцията,работата на хората с вас,отношението..и виж дали би ти харесало да бъдеш в една такава обстановка...дали би искала да се показваш,вървейки по подиума пред стотици погледи... :P
НО не го прави само,защото искаш да докажаеш нещо на себе си ...или на някой друг...направи го защото...го искаш...и смяташ да се занимаваш с това...или поне да е нещо,което да ти е интересно..и правиш с удоволствие
Дано съм ти помогнала :P
1:1 съм съгласна с казаното (написаното)
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!