.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

пилешки груден кош

Много гадно май така съм се родил.Гръдният ми кош е някакъв изпъкнал заострен напред ако мога така да го кажа.на 17 съм и съм М.Това може ли да се оправи,как

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    s mnogo mnogo pluvane moje da se opravi

Guest
    а със фитнес

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    еми попринцип с яко ПОСТОЯННИ тренировки. Може и на фитнес естествено. Ходиш там, питаш упражнения за гърди и ги правиш в началото с малки тежести, докато продобиеш поне някакви мускули, колкото да се крепиш и после почваш по-големи тежести. Прави лицеви опори, първо колкото можеш после увеличавай и така докато станеш изрод /в добрият смисъл/
    Don't hate me, I'm just blind.

Супер фен
    Малко си закъснял, но като качиш мускулна маса няма да личи толкоз. Фитнесът ще е най-подходящ.

Guest
    ами аз сега не правя само за гърди почнал съм по програма и специално лежанка имам понеделник само

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    еми мини само на гърди. Не е задължително само лежанка има безброй упражнения.
    Don't hate me, I'm just blind.

Супер фен
    Не минавай само на гърди!! Тренирай си по програмката, храни се правилно и ще видиш резултатите.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Фитнеса е меко казано глупавичко предложение за подобен проиблем. Има така наречена Лечебна Физкултура. Рехабилитационната ЛФК има своето място в случая - в Овча купел
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен
    Град
    Sofia
    Пропуснах да добавя, Птичия гръден кош е обикновенно на базата на прекаран рахит в кърмаческа възраст. Ако деформитета не е голям, то той не налага оперативна намеса . Затова се консултирай с гръден хирург, който да прецени, но считам, че в твоя случай и Рехабилитационна ЛФК ще свърши работа.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен
    На 17г изключено. А и щом досега не е имал проблеми не виждам защо трябва да се тревожи. Ако беше нещо сериозно със сигурност родителите му щяха да забележат и предприемат съответното лечение. Но в случая според мен говорим за генетично изпъкнал и тесен гръден кош, който просто трябва да се прикрие под малко мускулна маса.
    ПП Ако имаш снимки ще ти кажа със сигурност какво да правиш.

Guest
    просто е много грозно ,снимки нямам и дето е изпъкнал ами и от лявата страна ребрата са мааалко по вдлъбнати като го натиста с пръст се пооправя,макар и да не е на 100%.Се пак дай предложение какво да правя че супер грозно,а ако може и за корема някакви предложения как да напрая плочки(е не кат по картинките ) щото само с тез коремни преси не жиждам ефект

Супер фен
    Явно е по-сериозно. Тогава
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    се консултирай с гръден хирург, който да прецени
    Досега не ти ли е направило впечатление? Ако не се обръща внимание на такива пролеми се задъбочават и в бъдеще водят до проблеми и много по-трудно лечение.
    Остави корема сега, ходи да те видят.

Guest
    Правило ми е от малък още.Изпъква повече съответно и видимо когато се изправя хубаво.По принцип съм 1,80 а точно 60 кила нямам.Това с мускулна маса ОК ама как да я натрупам без протеини и никви подобни за яденето ям естествено,но...може би трябва да пробвам с програма за хранене да кача,но какво да ям,кога,как,що туй е въпросът

пич и аз имах качи малко килограми и запо4ни да спортуваш или плувай или ходи на фитнес и ще се оправи

Guest
    немога да кача пустите и кила явно трябва да пробвам да ям по някаква програма с някви продукти дет са богати на незнам си кфо ма от де да я избарам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си