Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Абе, КУКЛО, само не разбрах къде виде спам?!?
Кви тестове, кви гинеколози...един да е луд всички ще скочите след него през прозореца!!!
Щом си и идва мензиса как ще е бременна, кажи ми? Сигурно цветна бременност ще ми кажеш сега? Ама тя да не е тъпа, при цветната бременност менструалното течение е по-слабо и си личи.
И още нещо - абсолютно никакви симптоми на бременност няма. Коремът може да се издуе, поради много причини и едва ли и седи перманентно така. Плюс това едва ли ще да и е толкова напреднала бременността, че да и личи. На една съседка чак на 5тия месец почна да се забелязва някъде. А пък и корема кой не го боли? Мене питате ли ме почти 1 седмица с разстройство кво е? И главата по същия начин. Ако толкова пък се притесняваш ходи на лекар, но не на гинеколог, защото проблемът ти едва ли е такъв.
Абе, КЕН!Ти май си сляп(или неграмотен) и не виждаш, че момичето си е глътнало сърцето от притеснение, а???Надали много ще и помогнеш, като и кажеш, че и трябва психиатър, знаеш ли????Като си направи тест, най-вероятно ще разбере, че е била фалшива тревога и следващия път няма да има притеснения! Ти май не знаеш колко сериозно нещо е бременността и ПОВЯРВАЙ ми, трудно ще се оттърсиш от толкова голяма тревога и притеснение!!