emi godinkite po4ti gi ocelihte!na 17 sam!ot godina sam v "zanaqta"!mi pritesnqvam se 6toto gadjeto mi mnogo mnogo ne obi4a da go pravim s prezervativ!ponqkoga go pravim bez!toi e dosta po-golqm ot men i kazva,4e dori kogato go pravim bez prezervativ toi vnimava!daje kogato mu se skarah,t.e. kogato mu kazah za pritesneniqta mi toi mi kaza:"sorry milo ama ti go pravi6 ot edna godina s men i ni6to ne e stanalo...a az go prava ot 15 godini i znam kakvo pravq!"tva do nqkva stepen me uspokoi ama poneje v moq klas ima o6te nqkolko momi4eta deto go pravat redovno s prezervativ i se samnqvat da ne sa bremenni i....me dokarvat do ludost))))))ama do tolkova sa me iztormozili,4e....zapo4vam da si izmislqm nqkvi raboti.....)))))))pak i kato se ima napredvid,4e nqmam nikvi simptomi.......pak i cikala mi e normalen!opredeleno ne moje da e cvetna bremennost,6toto i az znam,4e togava cikala e po-slab!uffffffff!de da znam!ne me e sram da si kupa test,ama 6te me e strah da go naprava!na ginekolog pak me e sram da ida!to vsa6tnost kvo ti pravat,za da razberat dali si bremenna!vsa6tnost dosega ne mi se e nalagalo da hoda!mersi za savetite