- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- искам...
Трябва ми някаква програмка за ефекти на снимки и слагане на рамчици на снимките.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Дръпни си Photoshop от някъде !![]()
Еми, сори, че ще те разочаровам, но photoshop-а няма откъде да го изтеглиш. По-добре потърси някой познат компютърен специалист или помоли някой, който го има, да ти го запише. Иначе програмката е супер добра![]()
Препоръ4вам ти също photoimpression... по- лесна е за използване от Фотошоп, а има доста функции![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Да но ако и трябват рамки само примерно, по- добре ще и е с другата... За Фотошоп никой не спори, че еПървоначално написано от TheNightRider
най- добрата.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
photoshop-a si e nomer 1, no ima6e i edna deto be6e samo za ramki i dr. efekti, ama trqq da q potursq 4e nz. kak se kazva6e.
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
фотошоп рууулллззз тфа е най-добрата програмка за компютърна графикаПървоначално написано от TheNightRider
СМЕХПървоначално написано от MAD-DEVIL
има от къде - най-малкото го има в Arena.bg !
Та това е мноо добра програма .. и подписа съм си го правил на Adobe Photoshop CS 8![]()
хахах .. то кво разбираш под компютърна графика?! Искаш да ми кажеш че е идеално за 3D ? ХахахаПървоначално написано от Lena_
недей да правиш такива смехотворни изказвания или поне малчи за да не става офтопици !
а за 3D манияците - 3D Studio Max
знаеш ли какво мисля че аз съм тази която учи по тази програма ,не говоря за 3D графика,а за обикновенна кгаПървоначално написано от WILD__BOY
ех веч я учим ... на курсове в алианц одиме ли?![]()
еми .... то тва си е обработки на снимки ...
Adobe (чете се АдобИ!) Photoshop- more than graphical editor!
smt like KobeПървоначално написано от kenny_
Фотошоп или аз имам една програмка от стария ми апарат Кодак и апк ства...за разни там корекцийки само нея използвам