- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Вчера си обелих кожичката на пениса, но с напънки
Zna4i v4era si obelih koji4kata na onaqmi rabota no s napynki na 14 godini sym ta ot v4era me boli qko patkata ta vyprosa mi e dali tova e normalno i dali 6te se opravi tazi bolka.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
mi nz.dano se opravi![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 10 от правилника!
Благодаря!
Е ти какво си правил бре? Трудно ми е да повярвам, че още те боли. Кръв имаше ли ?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
лекар!!!
веднага при това!!!
А... да беПървоначално написано от FOKER```
Няма проблем, не е нормално още да те боли, но все пак е редно до 2-3 дни да се оправи. Май трябва бая силно да си дръпнал, бая напънки да е имало, за да има такъв ефект. Не го барай докато спре да боли... после пак...
ne e normalno da te boli tolkoПървоначално написано от Dr. Smurph
abe kazahami 4e sym za obrezvane i tva 6te naprava do kraq na sedmicata ama dokato me upavqt teq doktori napravo ustanah bez patka a sega i operaciq 6te mi pravqt abe dano pone ot neq ne boli 4e 6te otka4a.
Щом си успял да я забелиш макар и с напъване - мисля, че нещата се решават и без операция. Решението е само твое!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
predi godini kojata mi be6e prilepena kym glavi4kata tolkova 4e ne se vijda6e dolniq krai na glavi4kata
no hodih 2 pyti na doktor i dori bez operaciq samo q drypna kato teb, vqrno mnogo ma bole6e posle ama be6e samo 1-2 dena ,promi novootkritoto mqsto i tova be6e.taka 4e vari na lekar edva li 6te ti napravqt ne6to osven da go dezinfekcirat