- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Витошка-сред най-скъпите улици в света
виж тва
аз съм ей така![]()
даа тва го гледах.![]()
За сметка на това заплатите са ниски,а?![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
tva i az go gledah dneska vav vestnika
peteto
da,dneska go 4etoh vuv vestnika..
e da,ama e 4ak na 22 mqsto![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
da ve ebasi ujasa tva ne e suvsem normalno, no v Bulgariq koe li ne6to e normalno![]()
![]()
![]()
![]()
t'va e napravo....maaaaaaaaaaaaaaaaani begai![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
WoW!!! Това съвсем не ми се струва нормално!![]()
![]()
![]()
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
aham
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Първоначално написано от lina15
![]()
![]()
saglasna sam-v taq mizerna darjava i na 22ro mqsto v sveta!
ми ето нещо с което да се гордеем,сигурно е първото и последно нещо близките годиниПървоначално написано от priti_kiti
Луда,да....Първоначално написано от GLeZoRanA
луда работа,ама какво можеме да направиме
![]()
можеме да умираме от яд че не всички дрехи в гардероба ни са от Витошка.. напримерПървоначално написано от Ескада
![]()
![]()
време е за party!
Е все пак не е ЧАК толкова скъпо...може би наистина има магазини със космически недостъпни цени,ама повечето все пак са поносими...Но можеше и да да по-евтинки....не може човек със 100 лв заплата да си даде парите за пола на Макс и Ко!!!!!!!!Първоначално написано от egHu4ka
![]()
kakvo da kaja ... za mene taq mizerna durjava e prosto smehotvornasi4ko e naopaki i si4ki sme kato stado ofci !seki bega na kade vidi !
vmesto da se obedinime i da si pomogneme zaimno to nie praime to4no obratnoto
prosto ne mi se komentira ... i na seki izbori si4kite starci i babi4ki otivat da mi glasuvat ... e tva li e naroda det trqbva da mi re6ava moito bude6te ?!?! starite kumonisti li ?!?
bih izbil !ili pone bih im zel pravoto na glas izob6to !ei za tva sme na tva deredje !6toto bai to6o si zamina ama poklonicite mu maika im da e** se o6te sa jivi !
pak sme si onaq stara durjava s kumonis4eta
za tva ... na starec v avtobus ili tramvai ne stavam ako 6te da e sus s4upeni 2 kraka i da se dviji edvam edvam
ei i zaradi tva vito6ka ni e edna ot nai skupite ... a nai komi4noto e 4e e mizerna vito6ka ! trugne6 da si tursi6 1 svestna teniska ti mine celiq den ...
abe ne mi se govori i misli za taq skapana durjava ! seki da se spasqva kakto moje i s4itq za dobre !ako ne po edini4no to togava na malki grupi4ki !
![]()
Високи цени. Ниски заплати.
Welcome to Our Beautiful Bulgaria![]()
BG.-stranata na neograni4enite vuzmojnosti![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!