kakvo da kaja ... za mene taq mizerna durjava e prosto smehotvorna si4ko e naopaki i si4ki sme kato stado ofci !seki bega na kade vidi ! vmesto da se obedinime i da si pomogneme zaimno to nie praime to4no obratnoto prosto ne mi se komentira ... i na seki izbori si4kite starci i babi4ki otivat da mi glasuvat ... e tva li e naroda det trqbva da mi re6ava moito bude6te ?!?! starite kumonisti li ?!? bih izbil !ili pone bih im zel pravoto na glas izob6to !ei za tva sme na tva deredje !6toto bai to6o si zamina ama poklonicite mu maika im da e** se o6te sa jivi ! pak sme si onaq stara durjava s kumonis4eta za tva ... na starec v avtobus ili tramvai ne stavam ako 6te da e sus s4upeni 2 kraka i da se dviji edvam edvam ei i zaradi tva vito6ka ni e edna ot nai skupite ... a nai komi4noto e 4e e mizerna vito6ka ! trugne6 da si tursi6 1 svestna teniska ti mine celiq den ... abe ne mi se govori i misli za taq skapana durjava ! seki da se spasqva kakto moje i s4itq za dobre !ako ne po edini4no to togava na malki grupi4ki !