- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кажете мнение за сайта ми!
Здравейте, не знам колко е удачно да я пускам тази тема тук, но какво пък :).
Ta бих искал да кажете какво мислите за личния ми сайт: http://carnophage.hit.bg/
Също ще се радвал, ако има хора които биха се регистрирали и писали във форума, в който могат да се разискват всякакви теми :)
qk e![]()
[Admin-Coki:
системно използване на няколко снимки с неподходящи размер.
/забрана за ползване на такъв - 2ра
/ 3-то нарушение с неподходящ размер на аватар
/ забрана на ползване на такъв
много си се постарал!евала!"пипнал" си нещата
забележка:надявам се вече Бг версията да е в проект!!! :P
Еее, браво бе!![]()
Много як сайт.
Графиката много ме кефи, хитро направена е...само сложи бг вариант, както казаха другите, и сайта ще стане бомба!![]()
Успех !![]()
Нема ти викам брао и чудесно щото тва работа няма да ти свърши. Поработи върху менюто
лелее 4ове4е 6апка ти свалям!Стра6ен е!![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Благодаря на всички ви. Знам, че менюто е огромно, ама това ми е вторият сайт, ако искате хвърлете едно око и на този, въпреки, че няма идея, просто си поиграх с Фотошопа :).
P.S.- На който му трябва сайт знаете към кой да се обърнете :lol:
kak pravi6 tezi qki skinove?Първоначално написано от kenny_
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Под "skin" предполагам имаш предвид външният вид и дизайнът (в случая думата skin не е най-уместната..)?
Еми има една приятна програма ФотоЧоп- с нея се правят чудеса, само трябва да отделиш малко време да я поразучиш.. и после сглобяваш различните картинки с кодец- it's easy : )
Ммм-готин е,кефи.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
biva si go![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Ако сам ги правиш то си мноо добър ... малко цвят и си про ...бтв провай да направиш един по разширен. Избери си неква тема и прави.
Че ги правя сам е ясно, иначе за цвета ми е доста трудно, изчетох сума ти статии за цветовете в web design-a и се не мога да намеря добре съчетаващи се цветове, след някой друг месец мога и да се усъвършенствам :)
Иначе не знам дали го мерна този- http://teneke.hit.bg/ - там се развихрих малко, вярно, че дизайна за нищо не става, ама ме кефи как изглежда :lol: :lol:
Еми не, на ти съм, просто нямам пари за курсове като "Фарос" и "Европа", и го научих от компютърните игри :)