- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имали ли сте проблем с акне?Кожния лекар помогна ли ви?
Acne Out аз него ползвам не е скъп и помага намазваш се и пъпката просто завяхва но не от веднъж поне за 1 седмица или повече ще видиш ефекта....но действа.Пробай няма да загубих в Аптеката го продават за около 7 лв. даже ако не се лъжа последният път когато си го взех беше 6 лв.,но да кажем че е около 7 лв.Понеже той не се продава Като другите кремове в кутия и да има листовка на него прочети отдоло какво пише за проблемните зони как да ги мажеш (пише го отдолу на "борканчето")
Ами това Финацеа Гел прави кожата ти по-мека или също намалява акнето?Първоначално написано от VampireGirl666
Лекарствен продукт срещу акне е.Използва се за облекчаване на леко до средно тежко акне в областта на лицето.Атакува бактериите(Propionibacterium acnes),които играят съществена роля като причинители на акне.Освем това подтиска растежа на груби и вроговяващи кожни клетки,които запушват порите и така се образуват черни и бели точки.Аз съм много доволна от него.Първоначално написано от so_far_away
Аха мерси а някаква приблизителна цена?
Ами,аз го взех за 19.90лв.Но може в някоя друга аптека да е на по-ниска цена.Първоначално написано от so_far_away