.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Acne Out аз него ползвам не е скъп и помага намазваш се и пъпката просто завяхва но не от веднъж поне за 1 седмица или повече ще видиш ефекта....но действа.Пробай няма да загубих в Аптеката го продават за около 7 лв. даже ако не се лъжа последният път когато си го взех беше 6 лв.,но да кажем че е около 7 лв.Понеже той не се продава Като другите кремове в кутия и да има листовка на него прочети отдоло какво пише за проблемните зони как да ги мажеш (пише го отдолу на "борканчето")

Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Аз имам същия проблем.От 2 години съм така и все се успокоявах,че ще минат.Мазах се с всякакви кремове,маски за лице,всичко пробвах.Миналия месец реших да отида на лекар.На мен ми предписаха Acne Out и Финацеа Гел (Finacea Gel).Acne Out наистина прави кожата суха,но като сложиш малко крем,нямаш никакъв проблем.Финацеа Гел го слагам само вечер и наистина има ефект.Пробвай,но ако не стане,отиди на лекар,защото твоето акне може да е по-различно от това на другите включително и от моето.Успех!
    Ами това Финацеа Гел прави кожата ти по-мека или също намалява акнето?

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Цитирай Първоначално написано от so_far_away
    Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Аз имам същия проблем.От 2 години съм така и все се успокоявах,че ще минат.Мазах се с всякакви кремове,маски за лице,всичко пробвах.Миналия месец реших да отида на лекар.На мен ми предписаха Acne Out и Финацеа Гел (Finacea Gel).Acne Out наистина прави кожата суха,но като сложиш малко крем,нямаш никакъв проблем.Финацеа Гел го слагам само вечер и наистина има ефект.Пробвай,но ако не стане,отиди на лекар,защото твоето акне може да е по-различно от това на другите включително и от моето.Успех!
    Ами това Финацеа Гел прави кожата ти по-мека или също намалява акнето?
    Лекарствен продукт срещу акне е.Използва се за облекчаване на леко до средно тежко акне в областта на лицето.Атакува бактериите(Propionibacterium acnes),които играят съществена роля като причинители на акне.Освем това подтиска растежа на груби и вроговяващи кожни клетки,които запушват порите и така се образуват черни и бели точки.Аз съм много доволна от него.

Аха мерси а някаква приблизителна цена?

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Цитирай Първоначално написано от so_far_away
    Аха мерси а някаква приблизителна цена?
    Ами,аз го взех за 19.90лв.Но може в някоя друга аптека да е на по-ниска цена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си