az sum na 17 i imam problem s akneto ot 12 godi6na. Mnogo e gadno. Dala sum dosega nad 3000lv. za razli4ni lekarstva i proceduri. Vkarvali sa mi tok v liceto, hodila sum na kozmetici i t.n. Nikakuv efekt. Suvetite mi kum teb:
1. Ne si vzimai Lepten - pri men nikakuv efekt.
2. Ne hodi na kozmetik - pri po4istvaneto(kogato ti stiskat liceto) ostavat raz6ireni pori i mnogo lesno sled tva se napulvat i taka se polu4ava edin omagiosan krug i kato razultat - BELEZI.
Polzvala sum Skinoren - ima nqkuv efekt ama v nego ima nqkakva izbelva6ta sustavka i liceto mi stana nqkvo bqlo(tva ne e mnogo hubavo)
Na men li4no mi pomogna po4istva6tiq gel na VICHY. Vzeh si go i sprqh vsi4ki lekarstva za akne. Naistina pomaga. Moje6 da si vzeme6 cqlata seriq. Kazva se Normaderm(zelenata seriq). Verno malko skupi4ka e ama na men mi pomogna(kato ima6 vpredvid 4e sum izkupila po4ti cqlata apteka i sum hodila na kakvi li ne lekari).
Ako iska6 moje6 da mi pi6e6 - mimy_sf@abv.bg. Ima dosta ne6ta, koito moga da ti kaja za razli4nite produkti za akne, imam i nqkolko recepti , taka 4e spoko. Uspeh!!!!!