Добре,виждам,че предлагате разни продукти,но дайте повече информация за предлаганото,дали има странични ефекти,колко бързо е действието,и в каква степен. И аз имам този проблем с кожата,но вече червените пъпчици са поизчезнали,и само при заглеждане се забелязват,вече няколко месеца използвам Акнедерм на Нихви АД,синю-бяла продълговата кутийка с тубичка вътре,този крем всъщност е Ретиноид с някои съставки,и смело бих казал,че има голям ефект,като разбира се зависи от човека и кожата му. На мен ми беше предписано от кожен лекар,като с крема трябваше да приемам Доксициклин,което е антибиотик против някаква бактерия-причинител(името и забравих,беше доста дълго). Доксициклина не съм приемал много дълго,защото реших,че не е здравословно прекалено дълго да приемам антибиотик,и така в момента съм само с крема Акнедерм,но кожата ми свикна с него,и търся нещо добро и тествано до 30лв. Предложете нещо,но ако може дайте повечко информация за това как сте го използвали,ефект,странични ефекти и мнение като цяло за това,което предлагате. Мерси предварително